Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, în sfârşit la FCSB? MM Stoica a vorbit despre antrenor după despărţirea de FC Argeş: ”La Botoşani juca ce ne doream” | EXCLUSIV

Croitoru, în sfârşit la FCSB? MM Stoica a vorbit despre antrenor după despărţirea de FC Argeş: ”La Botoşani juca ce ne doream” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport chiar în ziua în care a fost anunţată despărţirea dintre Marius Croitoru (42 de ani) şi FC Argeş, MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca tehnicianul pe care l-a mai lăudat în trecut să se alăture FCSB-ului.

Plecat de la Botoşani în căutarea unei noi aventuri, după mai multe sezoane de excepţie, Marius Croitoru nu a reuşit să repete figura frumoasă din Moldova şi la alte echipe.

De la U Craiova 1948, tehnicianul a plecat după doar patru luni, în timp ce la FC Argeş a rezistat puţin mai mult, dar nu considerabil, cinci luni.

”La Botoşani juca ce ne doream”

Aşadar, antrenorul de 42 de ani va fi nevoit să stea pe bară până în vară, întrucât a pregătit deja două echipe în acest sezon, şi va fi nevoit să îşi aleagă următorul proiect cu mare grijă.

Apreciat pentru longevitatea de la Botoşani, Croitoru a ”dat cu bâta în baltă” în acest sezon, iar noi mandate de doar patru-cinci luni vor continua să îi dăuneze.

În trecut, MM Stoica a vorbit la superlativ despre fostul antrenor de la FC Botoşani şi a recunoscut că ar dori într-o zi să colaboreze, iar, marţi, oficialul FCSB a fost întrebat dacă interesul mai este valabil.

Croitoru, în sfârşit la FCSB?

Deşi a recunsocut că încă îl consideră un antrenor de valoare, Mihai Stoica a afirmat, în contextul scandalului din jurul antrenorilor fără licenţă din Superligă, sunt şanse minime ca Marius Croitoru să vină la FCSB.

A fost un nume pe care îl pronunţam, îl plasam în categoria interesanţi în viitorul apropiat pentru Steaua (n.r. FCSB). Ce juca la Botoşani era ce ne doream.

Rezultatele pe care le-a făcut la Botoşani, cu jucători veniţi liberi... echipa a arătat bine. Să mergi în play-off cu Botoşani e ceva mare. Dar la momentul ăsta, are voie să fie antrenor la vară?

Nu îmi schimb părerea despre calitatea lui de antrenor, îmi pare rău că nu reuşeşte să se cenzuereze în timpul meciului. Am avut o discuţie cu el şi i-am zis că una este Petrescu, care are o vitrină plină si el poate să facă orice.

Arată cu mâna la vitrină şi e gata. Şi alta e un antrenor la început de carieră, foarte tânăr. Sa te comporţi aşa... nu îţi faci bine”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare