Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii şi ce aşteptări are: ”M-ar bucura o surpriză. Ei au cel mai frumos fotbal” | EXCLUSIV

Tamaş a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii şi ce aşteptări are: ”M-ar bucura o surpriză. Ei au cel mai frumos fotbal” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gabi Tamaş (39 de ani) a analizat lupta pentru câştigarea Superligii şi a dezvăluit ce aşteptări şi speranţe are de la aceasta. Fundaşul Concordiei Chiajna a recunoscut că şi-ar dori ca altă echipă în afară de CFR să cucerească titlul.

Doar o etapă a rămas din sezonul regular, iar cinci dintre cele şase echipe din play-off sunt deja decisă, ultima urmând să fie una dintre Sepsi şi U Craiova 1948.

Dintre cele deja calificate, Universitatea Craiova a anunţat că nu mai ”ţinteşte” titlul, deşi ar putea avea şanse, în timp ce cei de la Rapid au afirmat pe tot parcursul sezonului că obiectivul este doar clasarea în top şase.

”M-aş bucura să fie o surpriză”

”Retragerea” celor două din cursa pentru titlu le-ar lăsa pe Farul, CFR şi FCSB angrenate într-o luptă de care pe care, pe care Gabi Tamaş nu ar dori să o vadă încheiată cu victoria ardelenilor.

Fotbalistul dat afară de campioană după mai puţin de o săptămână a recunoscut că este un simpatizant al echipei lui Gică Hagi şi că şi-ar dori ca aceasta să câştige Superliga.

Totuşi, Tamaş a punctat că orice surpriză ar fi îmbucurătoare, în contextul în care CFR Cluj a încheiat fiecare dintre ultimele cinci campionate pe primul loc.

Tamaş a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii şi ce aşteaptări are

”(n..r. cine crezi că va câştiga titlul?) Bună întrebare. E mult mai interesant (n.r. decât în ultimii ani), pentru că... o să vedeţi în play-off, punctele se vor înjumătăţi şi atunci o să fie mai interesant.

Nu o să mai rişte nimeni cât au riscat până acum. Una peste alta, m-aş bucura să fie o surpriză (n.r. râde), nu ştiu cine, care este surpriza.

(n.r. Farul e o surpriză) Da, o surpriză plăcută. Ei oricum au avut cel mai frumos fotbal, cel mai plăcut ochiului, din Liga 1. Mi-a plăcut mereu cum joacă Farul şi ce tactică le spune Gică Hagi.

Sper să o ţină până la sfârşit. (n.r. ar putea fi şi altă surpriză?) Da. (n.r. din Bucureşti?) Vorbeşti de Rapid... e greu de spus, pentru că joacă bine, au acumulat puncte, sunt acolo sus, dar experienţa de play-off încă nu o au.

CFR câştigă de ani de zile campionatul, au o experienţă... (n.r. şi investiţii foarte mari) Da. Rapid, să îi ajute Dumnezeu să rămână acolo sus, să termine campionatul regular, după care să tragă de ei.

Au jucători cu experienţă, eu zic că pot ajunge una dintre candidate la titlu. Dar nu e nimic bătut în cuie, de asta e frumos, joacă şi Craiova foarte bine...

Să vedem a şasea care va intra. Aţi văzut că e bătaie foarte mare între Sepsi şi Craiova domnului Mititelu”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare