Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fundaş de la FCSB a comis ”cea mai mare greşeală din fotbal” împotriva UTA-ei! Detaliul remarcat de Panduru: ”Trebuie să ne uităm” | EXCLUSIV

Un fundaş de la FCSB a comis ”cea mai mare greşeală din fotbal” împotriva UTA-ei! Detaliul remarcat de Panduru: ”Trebuie să ne uităm” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de UTA Arad împotriva celor de la FCSB, Basarab Panduru a analizat fazele importante ale partidei şi a ajuns la concluzia că, la al doilea gol al gazdelor, Joonas Tamm (31 de ani) a comis cea mai mare greşeală din fotbal.

FCSB a mers la Arad cu speranţa că va reuşi să profite de rezultatele negative obţinute de Farul şi Rapid, ulterior şi de CFR, dar nu a reuşit să facă acest lucru.

După scandalul monstru din jurul arbitrajului de la meciul cu campioana, fotbaliştii UTA-ei au reuşit să se mobilizeze şi să o învingă măcar pe vicecampioană.

”Tu nu eşti pregătit pentru asta”

Arădenii au deschis scorul graţie unui autogol al lui Joonas Tamm, înainte ca Florinel Coman să restabilească egalitatea, numai câteva minute mai târiu.

La pauză, scorul era egal, dar UTA a reuşit să se desprindă în repriza secundă, prin golurile lui Virgiliu Postolachi şi Desley Ubbink.

La reuşita moldoveanului, cea care i-a readus pe arădeni în avantaj, Basarab Panduru a remarcat o eroare a aceluiaşi Tamm, pe care a numit-o ”cea mai mare greşeală din fotbal”.

În opinia expertului Orange Sport, în momentul în care estonianul a ridicat mâna pentru offside, deşi există VAR, s-a scos singur din joc.

Un fundaş de la FCSB a comis ”cea mai mare greşeală din fotbal” împotriva UTA-ei

Golul de 2-1 este Postolachi. Şi aici trebuie să ne uităm. Batha dă o pasă extraordinară, prin spatele lui Radunovic pleacă Postolachi... greşesc acolo sau Tamm ridică mâna?

Vrea un offside, ceva. Asta mi se pare cea mai mare greşeală din fotbal. În ziua în care tu ai VAR, să ridici mâna... în loc să te duci tu. În primul rând, dacă eşti preocupat de offside, nu ai cum să ajungi la nimic.

Nici nu ştiu dacă poţi să ajungi sau nu, pentru că tu nu eşti pregătit pentru asta. (n.r. şi Târnovanu se lasă prea uşor pe spate) Şi aici, da, e de discutat.

Dar, uitându-te la Postolachi, el tot timpul este cu capul sus, ajunge undeva pe la 6 metri... în momentul în care ajunge, aşteaptă. se uită la Târnovanu şi atunci trage.

Pare că Târnovanu se lasă puţin pe spate în momentul când vine şutul”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare