Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu CFR: ”Îmi crapă venele! Nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci? Suntem proştii proştilor, ne ducem la balamuc!”

VIDEO | Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu CFR: ”Îmi crapă venele! Nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci? Suntem proştii proştilor, ne ducem la balamuc!”

UTA

Comentarii

UTA Arad a fost înfrântă de CFR Cluj în a 28-a etapă a Superligii, scor 2-1, în urma unui meci marcat de erori de arbitraj. În urma partidei, Laszlo Balint (43 de ani) s-a prezentat negru de furie la flash-interviu şi a ţinut un discurs dezlănţuit.

CFR Cluj a reuşit să obţină cu şansă trei puncte din duelul cu UTA Arad, după ce a rămas în inferioritate numerică în repriza secundă şi a rezistat cu greu atacurilor formaţiei pregătite de Laszlo Balint.

În prima repriză, campioana a primit un penalty extrem de controversat, pe care Ciprian Deac l-a ratat, înainte de a îi se anula un gol în prelungirile primei părţi, pentru un fault în construcţie.

”Îmi crapă venele! Nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci? Suntem proştii proştilor!”

Apoi, în repriza secundă, Maglica a fost eliminat pentru un fault horror asupra lui Vukcevic, care a fost verificat o perioadă neaşteptat de lungă pe monitor de centralul Lucian Rusandu.

În urma confruntării, Laszlo Balint a ţinut un discurs dezlănţuit la flash-interviu, cum nu s-a mai văzut de mult în fotbalul românesc, fiind extrem de revoltat de maniera în care a fost arbitrată echipa sa.

Antrenorul a contestat delegările lui Szabolcs Kovacs la toate meciurile UTA-ei din acest an şi a criticat în termeni extrem de duri atât prestaţia brigăzii de arbitri, cât şi greşelile jucătorilor săi.

Laszlo Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu CFR

Scuzaţi-mă că vă întrerup, dar deja am ajuns la capătul puterilor, pentru că... şase etape în 2023, şi, din şase etape, să îmi spuneţi dacă e întâmplător sau normal, atunci o să ridic eu mâna şi o să spun <<da, greşesc>>, din şase etape, în brigadă, de fiecare dată a fost domnul Kovacs Szabolcs.

De două ori ne-a arbitrat, de două ori rezervă, o dată la VAR. Astăzi au fost o grămadă de probleme de arbitraj, ne-a bătut CFR-ul, acceptăm înfrângerea, pentru că am primit nişte goluri pe greşelile noastre, suntem proştii proştilor.

Din punctul ăsta de vedere, suntem proştii proştilor. Dar vreau, atât timp cât există arbitraj video, să fie o notă de echidistanţă, pentru că atâta vreme cât se verifică la VAR, nimeni nu ne întreabă dacă nouă ne crapă ceva în cap.

Se verifică la VAR dacă a fost penalty, am înţeles că nu a fost penalty la penalty-ul ratat, la Roger am înţeles că trebuie să se dea roşu la Deac. Plus l-am pierdut pe Vukcevic trei-patru săptămâni cel puţin, fault criminal!

Plus fault la Milosevic, Milosevic e de sus până jos cu tălpile... păi ce să facem? Măcar să ni se spună <<băi, băieţi, staţi cuminţi>> şi ok, nu e niciun fel de problemă, noi ne chinuim, facem cum trebuie, suntem pe penultimul loc, ne acceptăm soarta, încercăm să facem tot, dar măcar vrem să fim trataţi la fel cum sunt tratate toate echipele.

Respectăm CFR-ul, este o echipă fantastică, campioana ultimelor cinci ediţii, cu un antrenor fantastic, dar, din punctul meu de vedere, arbitrajul a fost sub orice critică.

Păi, ce să facem? Am avut penalty clar, în superioritate numerică. Am încercat, l-am băgat pe Roger fundaş stânga, trebuia roşu la Deac, l-am băgat pe Postolachi, am jucat cu trei atacanţi, la un moment dat, ei erau în şapte fundaşi.

Am încercat tot ce se putea încerca, dar, în momentul în care ai penalty clar la 2-1... e frustrant şi foarte supărător pentru mine că începem bine repriza şi pe fază fixă, pe care am lucrat-o... suntem proştii proştilor, luăm goluri incredibile.

Astăzi am crezut că îmi crapă capul. Pentru că nu se poate. La fiecare fază, chiar aşa? Să aşteptăm VAR-ul? Chiar aşa, nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci? Şi să vedem nişte lucruri evidente?

Am văzut două cornere de pe bancă, nu au fost. Faultul evident la golul pe care l-au marcat ei în finalul reprizei, la fel, evident, l-am văzut eu de pe bancă. De ce trebuie să stăm două-trei-cinci minute să ne crape venele, să aşteptăm VAR-ul?

Nu ştiu, întreb şi eu, poate sunt deplasat, dar acum vă spun, sunt sub influenţa unui meci pe care nu cred că meritam să îl pierdem la cum s-au desfăşurat ostilităţile.

Vă daţi seama în play-out? Un meci care poate decisiv? Dacă azi era un meci din care UTA să retrogradeze, trei-patru etape stăteau arbitrii, apoi îşi reluau activitatea.

Noi mergem la balamuc. De ce mai facem arbitraje video? Sunt prietenii mei, am o relaţie fantastică cu toţi, îi respect, le respect meseria, dar să ne respecte şi ei pe noi, pentru că nouă ne crapă venele”, a declarat Laszlo Balint, după înfrângerea cu CFR.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare