Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Pintilii a fost suspendat de FRF: ”E o vânătoare. Îl felicit pe Burchel. Trebuia să fiu şi eu suspendat?” | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Pintilii a fost suspendat de FRF: ”E o vânătoare. Îl felicit pe Burchel. Trebuia să fiu şi eu suspendat?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după ce a fost anunţată suspendarea lui Mihai Pintilii, care nu va putea sta patru etape pe banca tehnică a FCSB, MM Stoica a oferit o primă reacţie, prin care l-a criticat pe Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

După luni în care a fost ”anchetat” de Comisia de Disciplină a FRF şi de directorul Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, Mihai Pintilii şi-a aflat într-un final sancţiunea.

Antrenorul FCSB-ului, care figurează ca delegat în acte, a încasat o suspendare de patru etape, timp în care va urmări meciurile din lojă.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a criticat dur decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF şi l-a atacat pe Lucian Burchel.

Managerul general al vicecampioanei a afirmat că directorul Şcolii de Antrenori l-a ”vânat” pe Pintilii şi a întrebat dacă şi el trebuie suspendat în cazul în care dă sfaturi de pe margine.

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Pintilii a fost suspendat de FRF

”(n.r. anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla... el nu a dat indicaţii.

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată... păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului... i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>.

Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat? (n.r. de ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că... am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin.

”E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel”

Ok, acasă nu, că are 60.000 de locuri aproape, acasă jucăm cu 15.000 - 20.000, poate mâine cu 5.000 - 6.000, e frig şi nu e un meci foarte important, doar că Peluza Nord va fi şi mâine.

În momentul în care sunt 2.000 - 3.000, nu se mai aude nimic în stadion. Şi atunci ce indicaţii să dai? Doar când e jocul întrerupt şi oricine poate să dea indicaţii când vin jucătorii la margine, oricine poate să vorbească.

E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigisoase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare