Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care o susţine Marcel Răducanu în lupta pentru titlu: ”Mi-ar plăcea să câştige altcineva”. Pe cine exclude din cursa pentru campionat | EXCLUSIV

Echipa pe care o susţine Marcel Răducanu în lupta pentru titlu: ”Mi-ar plăcea să câştige altcineva”. Pe cine exclude din cursa pentru campionat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cu doar trei etape rămase din acest sezon regular al Superligii, patru sau, posibil, cinci echipe din campionatul nostru încă speră să câştige titlul la finalul play-off-ului. Într-un interviu pentru Orange Sport, Marcel Răducanu a dezvăluit ce formaţie susţine şi a exclus unul dintre ”granzii” României din cursa pentru campionat.

La finalul etapei cu numărul 27 din acest sezon regular al Superligii, lupta în fruntea clasamentului încă era foarte strânsă, mai ales luând în calcul înjumătăţirea care va urma.

Farul are un avans de doar două puncte faţă de CFR, deşi acesta s-a mărit la cinci după victoria din a 28-a rundă, încă aflată în desfăşurare, în timp ce FCSB se află la doar cinci lungimi de campioană.

”Mi-ar plăcea să mai câştige şi altcineva campionatul”

Doar două puncte o despart pe Rapid de vicecampioană, iar Universitatea Craiova se află ceva mai în urmă, la patru lungimi de giuleşteni, după înfrângerea surprinzătoare de la Voluntari.

Chiar şi aşa, dacă s-ar intra în play-off cu punctajele de la finalul rundei 27, distanţa dintre liderul Farul şi ocupanta locului cinci ar fi de doar opt puncte.

Sezonul trecut, şapte puncte o despărţeau pe CFR de principala următritoare, FCSB, iar roş-albaştrii au fost la un pas de a juca cu titlul pe masă ultimul meci al play-off-ului.

Aşadar, lupta pentru titlu încă este foarte strânsă, iar, într-un interviu pentru Orange Sport, Marcel Răducanu a dezvăluit că doreşte o altă câştigătoare decât cea din ultimii cinci ani, CFR Cluj.

Fostul mijlocaş a dezvăluit că i-ar plăcea ca Farul să cucerească trofeul Superligii, ca o recompensă pentru investiţiile făcute de Gică Hagi în propria academie şi, implicit, în fotbalul românesc.

Când a enumerat echipele cu şanse la câştigarea campionatului, Răducanu a exclus-o pe Rapid, chiar dacă se află într-o poziţie mai bună decât Universitatea Craiova.

Echipa pe care o susţine Marcel Răducanu în lupta pentru titlu

Despre campionatul interen nu pot spune prea multe, vor fi trei sau patru echipe care se vor lupta la titlu, CFR, FCSB, Farul şi, probabil, Craiova. Mi-ar plăcea să mai câştige şi altcineva campionatul, spre exemplu, Farul Constanţa.

Ar fi superb pentru Gică Hagi, care a investit enorm în academia lui, a scos jucători şi consider că de un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc”, a declarat Marcel Răducanu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marcel răducanu 

viewscnt
Articole similare