Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua ”perlă” a lui Hagi a intrat în atenţia cluburilor importante din Europa. Adrian Mazilu, un nume tot mai căutat

Noua ”perlă” a lui Hagi a intrat în atenţia cluburilor importante din Europa. Adrian Mazilu, un nume tot mai căutat

Fotbal

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) pare a fi următorul produs important de export pe care Gică Hagi îl pregăteşte către fotbalul mare.

”Aripa” constănţenilor devine mai bun de la meci la meci şi se înmulţesc privirile aţintite asupra sa.

  • Marţi seară, tânărul fotbalist a marcat un gol superb, al treilea pentru Farul în Superligă, în victoria contra celor de la Sepsi, scor 2-0.

Adrian Mazilu, un nume tot mai rostit în fotbalul românesc

Gică Hagi a surprins pe toată lumea, în această iarnă, când a decis să-l lase să plece pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux, în schimbul a două milioane de euro, chiar dacă echipa era lider în Superligă.

Ceea ce nu ştia lumea era că ”Regele” avea, deja, în propria curte, un alt nume care abia aştepta să ”explodeze”: Adrian Mazilu.

Puştiul şi-a aşteptat rândul, iar când a intrat s-a bucurat din plin de şansă. A marcat trei goluri în ultimele cinci etape şi nimeni nu anticipa o asemenea calitate la un jucător de nici 18 ani.

Adrian Mazilu măsură 1.86 metri, are o viteză fantastică, un dribling năucitor şi o carieră strălucitoare în faţă. Dacă exista un om potrivit pentru a-l pregăti de fotbalul din Vest, Gică Hagi era acela.

Adrian Mazilu, urmărit cu atenţie de olandezi

După aceste meciuri foarte bune, au apărut şi primii scouteri interesaţi de jucători. Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Adrian Mazilu a intrat în atenţia a două cluburi din Olanda: liderul Feyenoord Rotterdam şi Heerenveen - locul 10.

  • 100.000 de euro este cota lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.de, însă această va cunoaşte o creştere semnificativă în următoarea perioadă, datorită formei foarte bune arătată de jucător.

Cu toate acestea, există şanse foarte mici ca Adrian Mazilu să fie cedat în perioada următoare. Gică Hagi este genul de antrenor care oferă unui jucător două-trei sezoane pline, ca titular, pentru a căpăta experienţă, înainte de a-l vinde în Vest.

Nu cu foarte mult timp în urmă, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru Adrian Mazilu, dar constănţenii nici nu au vrut să audă.

Afla mai multe despre: mazilufeyenoordheerenveen 

viewscnt
Articole similare