Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Leo Strizu, înaintea partidei cu Petrolul: ”Cum aţi spus? Cine cu cine?”

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Leo Strizu, înaintea partidei cu Petrolul: ”Cum aţi spus? Cine cu cine?”

Fotbal

Comentarii

FCSB se pregăteşte de partida cu Petrolul Ploieşti, programată joi, 2 martie, de la ora 20:00, contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

  • Partida FCSB - Petrolul va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Leo Strizu a vorbit în termeni laudativi despre Iulian Cristea

Chiar dacă a părut, la un moment dat, că Iulian Cristea îi va lua definitiv locul lui Joyskim Dawa în centrul defensivei, se pare că lucrurile nu stau tocmai aşa.

La ultima partidă din campionat, în victoria scor 2-1, în deplasare, cu FC Argeş, a fost preferat fundaşul camerunez, în locul lui românului.

Întrebat despre această alegere, şi dacă Dawa este un jucător mai valoros decât Cristea, Leo Strizu a avut nevoie de secunde bune pentru a da un răspuns.

Într-un final, ”principalul” din acte al celor de la FCSB a preferat să rămână diplomat şi să ocolează subiectul întrebării.

În schimb, Leo Strizu a preferat să-l laude pe Iulian Cristea pentru ”foamea” cu care revenit pe gazon după nouă luni inactivitate.

Cum aţi spus? Cine cu cine? Aaa. Pentru mine, revenirea lui Cristea, după aşa perioadă lungă, m-a surprins plăcut. Nu credeam că un jucător, după o perioadă aşa de lungă, poate să aibă evoluţii aşa bune.

Este un joc de echipă, v-am spus că trebuie să fim atenţi la acest rulaj, trebuie să le oferim jucătorilor minute pentru că play-off-ul se anunţă de foc”, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

  • Joyskim Dawa a bifat 22 meciuri, 3 goluri şi o pasă decisivă pentru FCSB, în acest sezon. Bilanţ: 11 victorii, 6 egaluri, 5 înfrângeri.
  • Iulian Cristea a adunat doar 4 meciuri: Bilanţ: 3 victorii şi un rezultat de egalitate.

Afla mai multe despre: dawacristeastrizu 

viewscnt
Articole similare