Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul FCSB scos din echipă de Gigi Becali, apărat: ”E foarte iubit de vestiar”. Cum s-a ajuns la această situaţie | EXCLUSIV

Jucătorul FCSB scos din echipă de Gigi Becali, apărat: ”E foarte iubit de vestiar”. Cum s-a ajuns la această situaţie | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are o misiune nu foarte facilă în acest sezon. Doreşte să câştige titlul în Superligă, dar are foarte mulţi rivali care au acelaşi scop. Pentru a câştiga restul meciurilor rămase din sezonul regular, Gici Becali a luat o decizie caracteristică şi a scos din echipă un jucător.

FCSB are o deplasare dificilă pe terenul celor de la FC Argeş, în etapa a 27-a din Superligă.

Bucureştenii vin după două puncte extrem de preţioase pierdute pe Arena Naţională contra Universităţii Craiova, meci după care Gigi Becali a izbucnit la adresa fundaşului Iulian Cristea.

Astfel, Becali l-a cerut în echipa de start cu Argeş pe Joyskim Dawa, unul dintre preferaţii săi din lotul FCSB-ului. 

La partida din Trivale, staff-ul condus de Mihai Pintilii şi Leo Strizu a respectat cerinţele patronului şi l-a titularizat pe fundaşul central camerunez în duelul cu piteştenii.

Iulian Cristea, apărat: ”E foarte iubit de vestiar”

Iulian Cristea revenise de curând după o accidentare groaznică suferită la începutul lunii iunie, la un meci jucat la echipa naţională a României.

Fundaşul central român a jucat trei partide de la revenire: cu CFR, Voluntari şi Craiova, dar a fost scos din primul ”11” pentru meciul cu Argeş/

Despre această situaţie a lui Iulian Cristea a vorbit şi Andrei Vochin, care consideră că apărătorul central are o relaţie foarte bună cu coechipierii săi şi este foarte iubit în vestiarul FCSB-ului.

”Parcă a fost băgat doar că să greşească şi să fie pus din nou pe bancă. Din câte înţeleg, e foarte iubit de vestiar, se simt bine cu el ceilalţi jucători”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Iulian Cristea a sosit la FCSB în februarie 2019, de la Gaz Metan Mediaş, pentru 150.000 de euro. A adunat 122 de meciuri pentru bucureşteni, reuşind nouă goluri şi patru pase decisive.

Gigi Becali l-a certat pe Iulian Cristea

”Cristea, dă, bă, cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Şi de acum nici n-o să joace” , afirma patronul FCSB, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Gigi Becali, replici dure pentru jucătorii FCSB

”Dacă revine Ovidiu Popescu, o să putem să ţinem de rezultat. Nu cu Oaidă, că el se duce prin faţă. Ce nu mai avem şi trebuie să lucreze antrenorul, ce trebuie să facă el. Când am gol avans în minutul 40, 50, 60, 70, vreau să dau al doilea gol.

Băi, dar dacă e minutul 85 îi mai dau mingea lui Târnovanu. I-o dau lui Târnovanu, o pasăm printre noi pe acolo. Ce caut să dau minge lungă?

Cristea, minge lungă în minutul 89. De ce dai minge lungă? Când la 0-0 văd că nu o dai lungă, i-o dai lui Târnovanu, lui Tavi. Pentru ce?

Nu ştim să jucăm la rezultat, adică să gestionăm etapele meciului în funcţie de timp. Mai ales finalul. Joacă, bă, în spate! Joacă la Târnovanu, paseaz-o.

Mă consult cu Pintilii, să vedem. El alege! Nu le fac eu toate. Dacă el vede aşa, el ştie mai bine. Eu fac ca el. Zice lumea ca n-are antrenor FCSB, treaba lor, sunt vrăjeli!”, a ”tunat” Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: fcsb. gigi becali 

viewscnt
Articole similare