Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, vinovat pentru punctele pierdute de FCSB cu Universitatea Craiova? Concluziile lui Panduru: ”Ajungi cu ei la mijloc, zero fantezie” | EXCLUSIV

Gigi Becali, vinovat pentru punctele pierdute de FCSB cu Universitatea Craiova? Concluziile lui Panduru: ”Ajungi cu ei la mijloc, zero fantezie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Deşi a condus-o pe Universitatea Craiova aproape 90 de minute, FCSB a reuşit să scoată doar o remiză din derby-ul cu Universitatea Craiova, după ce a fost egalată în prelungirile partidei. În urma jocului, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile.

FCSB a început spectaculos mecul cu Universitatea Craiova, iar, după o ratare imensă după doar 19 secunde, a reuşit să deschidă scorul în minutul 2, prin inegalabilul Malcom Edjouma.

Fotbalistul francez a punctat pentru al treilea meci la rând, iar reuşita sa părea să fie cea care le aduce toate punctele roş-albaştrilor, dar aceştia au scăpat printre degete victoria.

”Ajungi la mijlocul terenului să joci cu Şut, Oaidă şi Boban Nikolov, zero fantezie pe atac”

Oltenii au egalat în prelungirile patidei, în urma unui corner, după ce Ştefan Târnovanu a ieşit eronat şi i-a permis lui Elvir Koljic să egaleze.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile în urma remizei şi a notat că schimbările efectuate de FCSB şi de Universitatea Craiova au făcut în final diferenţa.

Fostul internaţional român a notat că FCSB ajunsese să aibă la mijloc jucători cu ”zero fantezie pe atac” în repriza secundă, în timp ce Craiova a riscat şi a reuşit să egaleze.

Cum Gigi Becali este reponsabil de schimbări, latifundiarul poate fi considerat vinovat pentru cele două puncte pierdute de formaţia sa.

Gigi Becali, vinovat pentru punctele pierdute de FCSB cu Universitatea Craiova?

Ajungi la mijlocul terenului să joci cu Şut, Oaidă şi Boban Nikolov, zero fantezie pe atac, totul pe apărare şi probabil că aştepţi să treacă timpul să câştigi meciul.

Nu ai fost departe nici cu Farul să câştigi sau să scoţi egalul, dar până la urmă ai pierdut. Ai pierdut, ai avut 2-1 (n.r. cu Farul) şi 1-0 (n.r. cu Craiova) şi te-ai ales cu un singur punct.

La Craiova s-a întâmplat invers. Craiova a băgat atacanţi, au jucat la un moment dat cu Koljic şi Rivaldinho, era stilul lui Neagoe, Neagoe mai face aşa.

Neagoe are un stil, dar, în momentul în care e condus, riscă şi de cele mai multe ori reuşeşte să întoarcă. Dar în prima repriză arăţi rău”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare