Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, înaintea derby-ului cu U Craiova: ”Am încrede că vom câştiga”. Explicaţii pentru ordinul lui Becali: ”Fotbalist de geniu” | EXCLUSIV

MM Stoica, înaintea derby-ului cu U Craiova: ”Am încrede că vom câştiga”. Explicaţii pentru ordinul lui Becali: ”Fotbalist de geniu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înaintea debutului partidei dintre FCSB şi Universitatea Craiova, MM Stoica a oferit o serie de declaraţii pentru Orange Sport. Managerul general al vicecampioanei a afirmat că are încredere că echipa sa se poate impune în derby şi a oferit explicaţii pentru ordinul lui Gigi Becali, anume acela ca Tavi Popescu să joace inter.

Duminică, FCSB avea să primească vizita Universităţii Craiova, în capul de afiş al celei de a 26-a etapă a Superligii. Înaintea debutului derby-ului, MM Stoica a oferit o serie de declaraţii pentru Orange Sport.

Managerul general de la FCSB a afirmat că are încredere că echipa sa poate să se impună, în faţa a peste 20.000 de persoane, care vor fi prezente la meci pe Arena Naţională.

MM Stoica şi-a mai manifestat încrederea că David Miculescu poate face faţă pe postul de vârf şi a oferit explicaţii după de Gigi Becali a dat ordinul ca Tavi Popescu să fie folosit inter.

Explicaţiile lui MM Stoica pentru ordinul lui Gigi Becali

Prima dată ne-am gândit câţi spectatori vor veni, speram să vină peste 20.000 şi vor veni. La meciul cu Hagi, am spus înainte de meci că aştept o victorie şi am fost la câteva minute să o obţinem.

Dacă vom arăta aşa cum am arătat chiar şi la meciul cu Hagi, dacă tăiăm ultimele minute, la meciul cu CFR, în special, şi la meciul cu Voluntari, am încredere că o să câştigăm astăzi.

Este un pariu îndrăzneţ, pentru că ultimul meci pe care l-am jucat pe teren propriu fără Compagno şi Olaru l-am pierdut în dauna CFR-ului, dar datele problemei s-au schimbat la noi.

Am 'transferat' nişte jucători, în primul rând pe Coman, care arată extraordinar în 2023 şi am încredere că va arăta foarte bine şi în seara asta. E o formulă specială, lipseşte Olaru.

Chiar şi Compagno, va juca Miculescu (n.r. vârf), care nu e un obişnuit al acestei poziţii, dar am încredere mare. (n.r. de ce Miculescu şi nu Omrani, care a fost decisiv când a intrat de pe bancă?) Când a fost decisiv?

(n.r. când a intrat de pe bancă) Deci ai dat răspunsul, nu mai are rost să comentez, aşa e. A fost decisiv când a venit de pe bancă, sperăm să îşi aducă aportul şi azi, dacă e nevoie.

O perioadă foarte lungă, meciurile cu această echipă erau la discreţia noastră. În ultima vreme, s-a mai echilibrat raportul de forţe.

Întâlnim o echipă care a spulberat CFR-ul, şi nu e uşor să faci asta, deci sunt toate premizele unui meci echilibrat şi spectaculos, sunt două echipe care au foarte mulţi jucători ofensivi în garniturile de start.

(n.r. cum l-aţi simţit pe Tavi Popescu înainte de meci?) Foarte bine. Să ştiţi că... divulg ceva. Au fost multe jocuri în care Octavian, jucând atacant lateral, şi Olaru inter stânga, poziţia medie a lui Olaru a fost mult mai avansată ca a lui Octavian.

Nu îmi fac nicio problemă că nu poate să joace pe poziţia asta, e o poziţie pe care fotbaliştii de geniu o pot acoperi oricând, iar el e un fotbalist de geniu”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare