Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rusescu, luat peste picior de un fan al CSA: ”Nu ai jucat niciodată la Steaua, nu mai râde ca prostul”. Reacţia lui MM Stoica | EXCLUSIV

VIDEO | Rusescu, luat peste picior de un fan al CSA: ”Nu ai jucat niciodată la Steaua, nu mai râde ca prostul”. Reacţia lui MM Stoica | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sâmbătă, Concordia Chiajna a disputat un meci amical împotriva celor de la CSA Steaua, încheiat 0-0. Legitimat la formaţia ilfoveană în acest moment, Raul Rusescu (34 de ani) a fost luat peste picior de un fan al ”militarilor”, care a strigat din tribune spre fotbalist.

Cu doar o săptămână rămasă până la reluarea Ligii 2, formaţiile din eşalonul secund îşi continuă pregătirea pentru a doua parte a sezonului.

Sâmbătă, CSA Steaua a primit vizita Concordiei Chiajna, pe stadionul din Ghencea, într-un meci amical care s-a încheiat fără goluri marcate.

”Nu ai jucat niciodată la Steaua, nu mai râde ca prostul”

Raul Rusescu, prezent pe teren, a fost luat peste picior de unul dintre fanii echipei adverse, care i-a transmis acestuia că nu a jucat vreodată pentru Steaua.

Băi, Rusescule, să ştii că niciodată nu au jucat la Steaua, bagă capul în pământ, nu mai râde ca prostul”, i-a transmis fanul fostului jucător de la FCSB.

În urma partidei, atacantul de 34 de ani a vorbit despre incident şi a afirmat că nu a fost deranjat de comentariul suporterului, sugerând că acesta a venit la meci doar pentru a îl ataca.

Nu a fost nicio tensiune, a fost un meci amical. Suntem încrezători, aşteptăm începutul de campionat. Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui şi e liber să şi-o exprime.

Probabil de asta a şi venit la meci. O revenire foarte frumoasă în Ghencea, am amintiri plăcute de aici. S-au schimbat multe lucruri”, a fost replica lui Rusescu.

Reacţia lui MM Stoica după ce Raul Rusescu a fost luat peste picior de un fan al CSA Steaua

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a comentat incidentul, spunând că suporterul respectiv probabil era pe teren la meciurile FCSB-ului cu Ajax şi Chelsea, pe vremea când echipa încă se numea Steaua.

Cred că cei care strigau după Rusescu au fost în peluză cu Chelsea, când i-a dat gol din penalty lui Cech. La meciul cu Ajax, ţin minte că ei erau exact în spatele porţii unde s-au marcat golurile care au eliminat Ajax”, a comentat MM Stoica, la Orange Sport.

Raul Rusescu a îmbrăcat tricoul FCSB-ului în patru sezoane, reuşind să însumeze 147 de apariţii, 59 de goluri şi 24 de pase decisive alături de vicecampioană.

Două titluri, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii a câştigat jucătorul la Bucureşti.

Afla mai multe despre: raul rusescu 

viewscnt
Articole similare