Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un pas înainte”. Dat afară fără remuşcări de U Craiova, fotbalistul se bucură că nu se mai află în Bănie: ”Ştiu de ce am făcut asta”

”E un pas înainte”. Dat afară fără remuşcări de U Craiova, fotbalistul se bucură că nu se mai află în Bănie: ”Ştiu de ce am făcut asta”galerie foto
Comentarii

Unul dintre jucătorii daţi afară de Universitatea Craiova în această iarnă, Dan Nistor (34 de ani) nu dă semne că ar regreta plecarea din Bănie, ba chiar din contră. După debutul la U Cluj, fotbalistul a afirmat că despărţirea de olteni reprezintă un pas înainte pentru el.

La doar şase zile după ce prindea 30 de minute pe teren în victoria Universităţii Craiova cu CFR Cluj, Dan Nistor avea să debuteze în tricoul rivalei ardelenilor, U Cluj.

Mijlocaşul se numără printre jucătorii daţi afară surprinzător de olteni pe finalul perioadei de mercato, alături de Giedrius Arlauskis, rămas liber de contract, Paul Papp, ajuns la Petrolul, şi Ivan Martic, sosit tot la U Cluj.

”E un pas înainte”

Dacă rezilierea înţelegerii lui Arlauskis a părut să aibă un oarecare sens, în contextul ieşirii sale recente inexplicabile şi lipsei sale de minute, iar plecările lui Papp şi Martic nu au surprins, despărţirea de Nistor a venit parcă de nicăieri.

Mai ales că fotbalistul de 34 de ani evoluase în fiecare dintre ultimele patru meciuri, fiind integralist în două, şi părea să facă parte din planurile lui Eugen Neagoe pentru a doua parte a sezonului.

Plecat din cursa pentru titlu şi ajuns în lupta împotriva retrogradării, pasul făcut de Dan Nistor ar fi considerat de majoritatea oamenilor unul în spate, dar fotbalistul nu e de acord.

Dat afară fără remuşcări de Universitatea Craiova, Dan Nistor se bucură că a semnat cu U Cluj

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a afirmat că, pentru el, transferul la U Cluj reprezintă un pas în faţă, notând că ştie de ce a semnat cu ”şepcile roşii”.

Fie că este vorba de bani, ambiţie sau o pasiune pentru club, Dan Nistor nu a dezvăluit şi ce l-a făcut să aleagă această destinaţie sau ce aspect anume face pasul făcut să fie unul în faţă.

E o schimbare foarte importantă în viaţa mea, este un pas înainte, chiar dacă o să mă lupt pentru evitarea retrogradării, dar sunt puternic şi ştiu de ce am venit de aici.

(n.r. va fi o luptă încinsă până la final?) Cu siguranţă, sunt foarte multe echipe. Când se va termina campionatul, se vor înjumătăţi punctele şi cred că toate până pe locul opt vor da o luptă aprigă”, a declarat Dan Nistor, după remiza cu Chindia.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare