Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bizar! Arlauskis a comis un penalty cum rar de vede. Şi-a pierdut capul şi a făcut un gest stupid în Farul - Universitatea Craiova

VIDEO | Bizar! Arlauskis a comis un penalty cum rar de vede. Şi-a pierdut capul şi a făcut un gest stupid în Farul - Universitatea Craiova

Farul Constanța

Comentarii

Titularul din poartă al Universităţii Craiova, Giedrius Arlauskis (35 de ani), a comis un fault cum rar se vede în meciul de pe terenul Farului Constanţa.

Va fi pedepsit aspru Giedrius Arlauskis? Penalty stupid comis în Farul Constanţa - Universitatea Craiova

Farul Constanţa - Universitatea Craiova închide etapa cu numărul 24 din Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul este important pentru ambele echipe, înainte de intrarea în play-off. 

Cu o victorie, echipa lui Gică Hagi revine pe primul loc în clasament, în timp ce pentru olteni ar însemna să egaleze FCSB şi să ţină aproape de liderul campionatului. 

Meciul a început mai bine pentru gazde, care au deschis scorul la Ovidiu prin Mazilu. Tânărul fotbalist a fost lansat de Louis Munteanu şi a finalizat pentru 1-0. 

Scorul a fost majorat după jumătate de oră de joc, atunci când a avut loc un moment bizar. 

În minutul 32, Giedrius Arlauskis, multiplu campion al României, şi-a pierdut cumpătul şi ar putea fi pedepsit drastic pentru ce a făcut. 

Aflat în controlul mingii, portarul a alergat spre exteriorul careului pentru a degaja, moment în care l-a văzut pe Popescu, care prin prezenţa sa a încercat să-l incomodeze. 

Lituanianul a făcut un gest stupid şi i-a pus piedică adversarului său. Faza a fost atât de bizară încât centralul Chivulete nu a remarcat faza şi a fost nevoie de intervenţia VAR pentru a dicta penalty. 

Farul Constanţa a făcut 2-0, în minutul 34, după ce Ionuţ Larie a marcat de la 11 metri. 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisfarul constantauniversitatea craiovapenalty giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare