Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din vestiarul lui Botoşani. ”Am informaţii”. Cum şi-a mobilizat Flavius Stoican jucătorii | EXCLUSIV

Secretul din vestiarul lui Botoşani. ”Am informaţii”. Cum şi-a mobilizat Flavius Stoican jucătorii | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Echipa FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Secretul din vestiarul lui Botoşani. ”Am informaţii”. Ce se întâmplă sub comanda lui Flavius Stoican | EXCLUSIV 

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat, iar în minutul 4 acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dus scorul la 2-0. În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu.

Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mailat a reuşit dubla în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Şeroni, din penalt, în minutul 90+9. 5-0 pentru Botoşani care este neînvinsă în acest an, adunând trei victorii consecutive.

Viorel Moldovan a avut doar cuvinte de laudă pentru jocul echipei FC Botoşani, pregătită de antrenorul Flavius Stoican.

”Petrolul trăieste datorită punctelor acumulate pâna în momentul de faţă. Practic sunt la al 3-lea joc fără victorie. Ştim probleme financiare, zi de zi se discută despre ele. Nu ştiu ce soluţi vor apărea. Se reflectă şi în jocul echipei, apasă şi asupra jucătorilor.

Au strâns 30 de puncte extraordinar, pe un fond de joc care nu era foarte impresionat, iată, că nu au mai reuşit de mult timp. Nu ştiu dacă le vor putea regla, echipa suferă şi se vede în jocul ei. 

De mult am spus că primele 6 astea sunt locurile de play-off. Stoican a reuşit să metamorfozeze acesta echipă. Am pe cineva acolo, preparatorul cu care am lucrat, şi îmi spunea că e o altă stare de spirit. Echipa a prins încredere, înca au şanse pentru play-off”, a declarat Viorel Moldovan după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • FC BOTOŞANI: Pap - Patache, Mutomboo, Şeroni, Mboko – Florescu (Sadiku 8), Dican, Zabou (Cioiu 85) – Dragu (G. Dragomir 85), M. Roman II (M. Roman I 85), Mailat (Pinson 81). ANTRENOR: Flavius Stoican
  • PETROLUL: Leitner - Borţa (Doua 46), Meijers, Mathaus, Ţicu – Dumitriu (Seto 81), Purtic - R. Moldoveanu, Budescu (Tucaliuc 81), Grozav (M. Bratu 81) – Irobiso. ANTRENOR: Nicolae Constantin

Afla mai multe despre: flavius stoicanfc botoşani 

viewscnt
Articole similare