Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cuvintele rostite în cască de Feşnic cât aştepta după VAR. Pauza de şapte minute l-a deranjat pe central

VIDEO | Cuvintele rostite în cască de Feşnic cât aştepta după VAR. Pauza de şapte minute l-a deranjat pe central

Superliga

Comentarii

Delegat la centrul partidei Botoşani - Petrolul, câştigată de moldoveni cu 5-0, Horaţiu Feşnic a fost protagonistul unui moment haios în repriza secundă, cât aştepta o decizie a VAR. În temperatura de -3 grade, centralul a fost deranjat de arbitrajul video.

FC Botoşani a reuşit una dintre marile surprize din Superligă din acest sezon, după ce a umilit-o pe Petrolul Ploieşti, scor 5-0, în a 24-a etapă a Superligii.

În urmă cu doar câteva luni, moldovenii pierdeau 0-7 cu Sepsi şi 0-8 cu Farul, iar această întorsătură drastică le poate da speranţe fanilor că echipa se va salva de la retrogradare.

Cuvintele rostite în cască de Horaţiu Feşnic cât aştepta după VAR

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru Flavius Stoican. Mailat a deschis scorul în minutul 1, Roman a majorat diferenţa în minutul 4, iar Dragu a stabilit scorul pauzei în minutul 25.

Deşi avea deja un avantaj de trei goluri înaintea reprizei secunde, Botoşani nu a luat piciorul de pe acceleraţie nici în a doua parte şi a reuşit să puncteze pentru 4-0 în minutul 69.

Mailat şi-a semnat dubla, dar a fost nevoit să aştepte o perioadă îndelungată pentru a i se confirma că golul era valabil, mai exact şapte minute, cât VAR verifica reuşita.

Până şi centralul Horaţiu Feşnic a fost deranjat de pauza impusă de arbitrul video, iar cuvintele rostite de acesta în cască au putut fi descifrate pe filmări.

Pauza de şapte minute l-a scos din sărite pe central

Hai mai repede, că mi-e frig”, le-a transmis arbitrul colegilor din camera VAR, nemulţumit că verificarea a durat atât de mult.

În cele din urmă, reuşita lui Sebastian Mailat a fost validată, iar Petrolul a mai primit o lovitură şi în prelungiri, când Bart Meijers l-a faultat pe Mihai Roman II în careu.

Alin Şeroni şi-a asumat responsabilitatea de a executa şi a transformat de la 11 metri fără mari probleme, Andreas Leitner aruncându-se în cealaltă direcţie.

Înfrângerea a fost picătura care a umplut paharul pentru Nae Constantin, care a decis să îşi dea demisia la flash-interviul de după meci, considerând că nu poate duce echipa mai departe.

Afla mai multe despre: horaţiu feşnic 

viewscnt
Articole similare