Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”După ce că ne iau punctele, să greşiţi voi mai lipseşte”. Ce le-ar fi spus Petrescu jucătorilor de la CFR în vestiar înaintea derby-ului | EXCLUSIV

”După ce că ne iau punctele, să greşiţi voi mai lipseşte”. Ce le-ar fi spus Petrescu jucătorilor de la CFR în vestiar înaintea derby-ului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB, jurnalistul Marius Mitran şi-a imaginat cum decurge discursul lui Dan Petrescu (54 de ani) înaintea meciurilor, amuzându-se pe seama declaraţiilor ”plângăcioase” pe care le face ”Bursucul” la aproape orice conferinţă de presă sau interviu.

CFR Cluj a pierdut un meci foarte important în această etapă, fiind învinsă de rivala FCSB, scor 0-1, în Gruia, rezultat ce relansează cu adevărat lupta la titlu.

”După ce că ne iau punctele, să greşiţi voi mai lipseşte”

Doar şase puncte despart campioana, aflată pe primul loc, de vicecampioană, aflată pe poziţia a patra, diferenţă care ar fi redus-o la trei puncte în play-off.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre cele două, Marius Mitran şi-a imaginat cum decurge un discurs al lui Dan Petrescu în vestiar înaintea unui astfel de meci.

Jurnalistul a analizat declaraţiile ”Bursucului” şi a ajuns la concluzia că, cel mai probabil, la fel cum se plânge în presă, o face şi în faţa jucătorilor săi.

Ce le-ar fi spus Petrescu jucătorilor de la CFR în vestiar înaintea derby-ului

El are un discurs pre-meci cu totul şi cu totul previzibil, ştim, de la înjumătăţirea punctelor, până la dezavantajul de a avea un adversar, pentru că mereu apare adversrul care e cel mai bun, cel mai... în cea mai mare formă.

În pradigma asta intră şi condiţiile meteo, care sunt cele mai potrivnice. De aici, cred că se pregăteşte o stre de spirit în vestiar, cred.

Şi mama, când venea supărată acasă, făceam tot ce se putea ca să... jur că nici nu mă mişcam de la birou, aveam, nu avem trebă, stăteam acolo, mă chema, bine, dacă nu, nu. Voiam să nu o încarc cu altceva.

Mă gândesc că intri în vestir şi spui <<după ce că ne iau punctele, după ce că jucăm pe aia, voi mai lipseşte să faceţi vreo greşeală>>. Cred că aşa sună discursul până la capăt”, a declarat Marius Mitran, la Orange Sport.

În ultimul meci al etapei, Farul Constanţa o va întâlni pe Universitatea Craiova. În cazul unei victorii a dobrogenilor, Hagi şi jucătorii săi vor reveni pe primul loc.

În cazul unei victorii a oltenilor, CFR va rămâne lider, dar diferenţa dintre primul şi al cincilea loc s-ar diminua la doar şase puncte.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare