Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se vorbeşte foarte puţin despre el". Jucătorul de la FCSB cu o evoluţie aproape de perfecţiune în derby-ul cu CFR Cluj

"Se vorbeşte foarte puţin despre el". Jucătorul de la FCSB cu o evoluţie aproape de perfecţiune în derby-ul cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB a învins cu 1-0 pe CFR Cluj, în Gruia, în derby-ul Superligii, iar unul dintre jucătorii care au ieşti în evidenţă a fost Adrian Şut (23 de ani). Mijlocaşul "roş-albaştrilor" a fost lăudat după un joc foarte solid în care a închis multe culoare şi a recuperat multe mingi.

Adrian Şut s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni fotbalişti din echipa FCSB în victoria cu CFR Cluj, din Gruia. Jucătorul care a avut oferte de a pleca în această iarnă a făcut un joc foarte bun şi s-a ales cu laude după fluierul de final al partidei câştigate de elevii lui Mihai Pintilii.

"Se vorbeşte foarte puţin despre el". Jucătorul de la FCSB cu o evoluţie aproape de perfecţiune în derby-ul cu CFR Cluj

Victoria FCSB cu CFR Cluj a reaprins lupta pentru titlu şi a scos în evidenţă un jucător despre care "se vorbeşte foarte puţin". Adrian Şut s-a descurcat excelent în partida contra campioanei României şi i-a luat ochii lui Liviu Ganea. Fostul atacant de la CFR Cluj a rostit cuvinte de laudă la adresa mijlocaşului defensiv.

Liviu Ganea a spus că Adrian Şut a legat foarte bine jocul şi l-a lăudat pentru prestaţia sa. „FCSB a funcţionat foarte bine în zona mediană. Trebuie să remarcăm jocul lui Şut, a făcut un meci foarte bun. Se vorbeşte foarte puţin despre el, dar astăzi a făcut un joc bun, a recuperat foarte multe mingi, a legat mereu jocul, a recuperat pe mingea a doua. Foarte util la mijlocul terenului”, conform gsp.ro.

CFR Cluj - FCSB 0-1, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a clujenilor pe teren propriu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu.  Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB).  În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii. Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora - Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi. ANTRENOR: Dan Petrescu
FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea (Haruţ 84), Tamm, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe galbene: E. Krasniqi 39, C. Manea 82 / Compagno 2, Miculescu 69, Oct. Popescu 90+3

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, George Neacşu - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Mircea Orbuleţ

Observator: Octavian Şovre

Afla mai multe despre: adrian sutfcsbjoccfr clujsupreligalaude 

viewscnt
Articole similare