Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a putut să facă Tavi Popescu în derby-ul cu CFR, chiar sub privirile centralului Colţescu. Yuri, revoltat de comportamentul adversarului său

VIDEO | Ce a putut să facă Tavi Popescu în derby-ul cu CFR, chiar sub privirile centralului Colţescu. Yuri, revoltat de comportamentul adversarului său

FCSB

Comentarii

În a doua parte a derby-ului CFR Cluj - FCSB, cu scorul încă 0-0, Tavi Popescu (19 ani) şi Yuri Matias (27 de ani) au fost protagoniştii unui moment tensionat, după un gest nesportiv al fotbalistului roş-albastru, care şi-a împins adversarul cu genunchiul.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB este unul dintre cele mai anticipate ale sezonului, însă ultima ediţie a acestuia, din a 24-a etapă a Superligii, a dezamăgit din toate punctele de vedere.

Startul a fost amânat după ce nocturna din Gruia a ”căzut”, în timp ce spectacolul fotbalistic aşteptat nu şi-a mai făcut apariţia, în ciuda unei prime reprize cu mai multe faze de poartă.

Ce a putut să facă Tavi Popescu în derby-ul cu CFR, chiar sub privirile centralului Colţescu

Aşadar, spre finalul jocului, scorul încă era 0-0, iar tensiunea continua să crească minut de minut, culminând într-un gest nesportiv al lui Octavian Popescu.

Vedeta vicecampioanei a urmărit un balon ce se îndrepta în aut, iar, când Yuri s-a pus în drum pentru a îl proteja, Popescu l-a împins pe adversar cu genunchiul.

Brazilianul, vizibil revoltat, i-a adresat cuvinte nervoase jucătorului de la FCSB, care la rândul său a răspuns prin injurii, ajungând să fie confruntat şi de Andrei Burcă.

Ce a spus Tavi Popescu nu a putut fi descifrat, întrucât fotbalistul a ştiut să îşi acopere gura, pentru ca cuvintele sale să nu poată fii folosite împotriva sa.

Yuri, revoltat de comportamentul adversarului său

Totuşi, din reacţia virulentă a adversarilor, este clar că jucătorul vicecampioanei nu li s-a adresat tocmai cel mai respectuos celor de la CFR Cluj.

Centralul Sebastian Colţescu a urmărit întreaga fază, dar nu a considerat că Tavi Popescu merită să fie sancţionat.

La un sfert de oră după incidentul dintre jucătorii, vicecampioana a reuşit să dea lovitura şi să dechidă scorul, prin Malcom Edjouma.

Fotbalistul francez a finalizat perfect o fază începută chiar de el, dar un mare merit îi aparţine lui Tavi Popescu, care i-a oferit o pază decisivă de mare fotbalist.

”Perla” lui Gigi Becali i-a aşezat perfect mingea coechipierului, în spate, dintr-o poziţie din care părea că nu mai poate face mare lucru.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare