Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele pentru CFR! Fotbalistul care face tot posibilul pentru a pleca din Gruia: ”Mi-a trimis un mail” | EXCLUSIV

Continuă problemele pentru CFR! Fotbalistul care face tot posibilul pentru a pleca din Gruia: ”Mi-a trimis un mail” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

După ce a fost lăsat în afara listei pentru campionat de către CFR Cluj, Roger (26 de ani) a decis să facă tot posibilul pentru a pleca din Gruia şi a înştiinţat clubul că doreşte să îşi denunţe contractul, a dezvăluit preşedintele Cristi Balaj.

Unul dintre marile atuuri pe care le are Dan Petrescu la CFR este faptul că are la dispoziţie un lot foarte numeros, care îi permite să traverseze cu brio cele mai aglomerate părţi ale sezonului.

”Bursucul” tinde să mai schimbe întreg primul 11 de la meci la meci, atunci când consideră că anumiţi jucători mai au nevoie de timp de odihnă şi pentru a evita accidentări.

Continuă problemele pentru CFR

Din această cauză, nicio echipă nu a putut să se pună cu CFR în ultimii cinci ani, indiferent de investiţiile importante făcute de Mihai Rotaru şi Gigi Becali la Universitatea Craiova şi FCSB.

Totuşi, această ”filozofie” mai are şi minusuri. Fotbaliştii care nu sunt folosiţi sau care se trezesc în afara lotului devin, pe bună dreptate, nemulţumiţi de situaţia lor în Gruia.

Gabriel Debeljuh deja a intentat un proces împotriva campioanei în acest sezon, iar acum şi Roger are acelaşi planuri, după ce a fost lăsat în afara listei pentru campionat de Dan Petrescu.

Brazilianul adus cu mari eforturi de la UTA în urmă cu un an a a fost ”exilat” de Dan Petrescu din pricina venirii lui Ermal Krasniqi în Gruia.

Nemulţumit că nu va putea fi utilizat în Superligă, brazilianul a decis să îşi acţioneze clubul în instanţă, cu scopul de a îşi denunţa contractul şi a deveni liber.

Roger face tot posibilul pentru a pleca din Gruia

Cristi Balaj a făcut o serie de dezvăluiri la Orange Sport în legătură cu acest subiect, confirmând că urmează să aibă loc un proces.

I-am transmis un comunicat, că există anumite articole care creează dezinformare. Şi-a depus intenţia de a denunţa contractul. Mi-a trimis un mail.

Nici nu a început procesul măcar. Există probabil o practică prin care va avea dreptul la muncă. Va exista un proces prin care noi ne vom apara drepturile.

O convenţie pe care am avut-o cu jucătorul şi cu anumite prevederi din contract (n.r. vor fi folosite pentru se apăra)”, a dezvăluit Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: roger 

viewscnt
Articole similare