Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Azi e o zi de sărbătoare”. Mesajul Nadiei Comăneci pentru Gică Hagi, de aniversarea de 58 de ani a ”Regelui”

VIDEO EXCLUSIV | ”Azi e o zi de sărbătoare”. Mesajul Nadiei Comăneci pentru Gică Hagi, de aniversarea de 58 de ani a ”Regelui”

Farul Constanța

Comentarii

Născut pe 5 februarie 1965, Gică Hagi îşi sărbătoreşte aniversarea de 58 de ani în 2023. Cu ocazia acesteia, Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj video ”Regelui”, pe care Orange Sport vi-l prezintă în exclusivitate.

Mesajul Nadiei Comăneci pentru Gică Hagi, de aniversarea de 58 de ani a ”Regelui”

În 2023, urmează să se împlinească 22 de ani de la retragerea lui Gică Hagi din activitate, probabil cel mai mare fotbalist din istoria României.

”Regele” a evoluat pentru ”granzii” Real Madrid şi Barcelona şi a făcut istorie atât în tricoul lui Galatasaray, cât şi în cel al echipei naţionale.

Nu există mari speranţe că România va mai produce vreodată un fotbalist precum Hagi, iar, în fiecare an, de ziua sa, ”curg” elogiile şi urările de bine.

Ca în fiecare zi de 5 februarie, Nadia Comăneci i-a urat la mulţi ani prietenului ei, prin intermediul unui mesaj video, pe care Orange Sport vi-l prezintă în exclusivitate.

Dragă Gică, astăzi e o zi de sărbătoare pentru tine. La mulţi ani, de departe, îmbrăţişări şi multă sănătate! O zi minunată alături de familie şi de cei dragi”, i-a trasnmis Nadia ”Regelui”.

Fiind două dintre cele mai mari nume din sportul românesc, Nadia Comăneci şi Gică Hagi se cunosc de ani buni şi încă menţin o relaţie de prietenie.

Cei doi au fost implicaţi în nenumărate proiecte împreună, atât pentru a promova, cât şi pentru a dezvolta sportul în România.

Material de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare