Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dugandzic este în forma vieţii, dar Mutu tot mai doreşte un atacant! Doi jucători se află pe lista ”Briliantului”, unul dintre ei crescut de Barcelona

Dugandzic este în forma vieţii, dar Mutu tot mai doreşte un atacant! Doi jucători se află pe lista ”Briliantului”, unul dintre ei crescut de Barcelonagalerie foto

Rapid

Comentarii

Deşi Marko Dugandzic (28 de ani) traversează cea mai bună perioadă a carierei, Adi Mutu (43 de ani) tot ar fi interesat să mai aducă un atacant în Giuleşti. Pe lista ”Briliantului” s-ar afla doi jucători, unul dintre ei crescut de Barcelona.

Dugandzic este în forma vieţii, dar Mutu tot mai doreşte un atacant

 

Cu nouă goluri marcate în ultimele cinci partide din campionat, după ce a reuşit două hat-trick-uri în meciuri consecutive pe Giuleşti, Marko Dugandzic traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Totuşi, din dorinţa de a crea competiţie acerbă pentru croat şi oarecum dezamăgit de randamentul lui Kevin Luckassen, Adi Mutu ar mai dori să aducă un atacant la club.

Pe lista ”Briliantului” s-ar afla doi jucători: Sekou Gassama, de la Racing Santander, din a doua ligă spaniolă, fotbalist crescut de Barcelona, şi Erik Exposito, de la Slask Wroclaw, din prima divizie a Poloniei.

Cei doi jucători care s-ar afla pe lista ”Briliantului”

Sekou Gassama. Este numele 'panterei' din imagine, aflată pe lista scurtă a Rapidului! Este un atacant senegalez, de 27 de ani, de 1,89 metri şi după cum vedeţi, e un pachet de muşchi!

Internaţional U20 senegalez, Sekou Gassama joacă în prezent în liga a doua spaniolă, la Racing Santander. În 11 apariţii pentru Racing în acest sezon, a reuşit 2 goluri şi 1 assist.

Poate şi pentru că a început mai mult ca rezervă în acest sezon. Crescut de 'La Masia', Academia Barcelonei, fotbalistul evaluat la 500.000 de euro a trecut pe la mai multe echipe spaniole, precum Almeria, Real Valladolid sau Malaga.

Celălalt atacant despre care am aflat ca ar fi pe listă este Erik Exposito, număr 9 spaniol, care poate juca si pe ambele benzi ale atacului.

Are 26 ani, 1,92, este stângaci şi în prezent joacă în Polonia la Slask Worclaw pentru care, în 16 partide, a marcat 3 goluri şi a reuşit 1 assist. Exposito este evaluat de Transfermarkt la 1 milion, a ajuns gratis în Polonia de la Las Palmas Atl.

Nu spun că sunt semnaţi, că îi va lua sigur, ci doar că sunt pe lista scurtă şi că sunt doriţi la Rapid, fiind şi pe placul lui Adi Mutu! Nu sunt singurii, dar sunt acolo sus, pe listă…”, a transmis jurnalistul Sorin Chiriac, pe pagina sa de Facebook.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare