Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc”. MM Stoica a dezvăluit adevărul despre plecarea lui Edjouma în Ungaria: ”A fost la un meci”

”Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc”. MM Stoica a dezvăluit adevărul despre plecarea lui Edjouma în Ungaria: ”A fost la un meci”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu CFR Cluj, MM Stoica a vorbit despre viitorul lui Malcom Edjouma (26 de ani), după ce a fost anunţat că francezul a fost transferat de Ferencvaros, chiar înainte de marele derby cu campioana.

Vineri seara, a fost anunţată plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB, după ce vicecampioana ar fi ajuns la un acord cu Ferencvaros pentru transferul său.

A venit ziua de sâmbătă, iar francezul nu doar că încă se află la Bucureşti, ci nici nu a avut de fapt vreo ofertă din Ungaria, conform jucătorului, dar şi lui MM Stoica.

”Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc”

Managerul general al FCSB-ului a vorbit în cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului, simţind nevoia de a clarifica faptul că informaţia apărută nu era adevărată.

Deocamdată, Edjouma va continua la Bucureşti, iar duminică are şanse mari de a fi titular împotriva CFR-ului, într-unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.

MM Stoica a dezvăluit adevărul despre plecarea lui Malcom Edjouma în Ungaria, la Ferencvaros

Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc. Nu există nicio discuţie cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuţie pentru niciun jucător de la FCSB. 

Pentru mine, orice suporter al lui FCSB contează. Nu am primit nicio ofertă oficială, a fost Vulturar la un meci.

Păcat că, din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, se va juca meciul cu CFR la ora 21:00.

Vor fi -7 grade Celsius. Sper că funcţionează încălzirea în gazon. Cred că ne vom prezenta foarte bine. S-au antrenat exemplar după thriller-ul cu Farul.

Aşa ceva nu am trăit niciodată. Să ajungi să spui că ai dominat o partidă şi ai câştigat-o în 92 de minute şi să o pierzi.

Aşa ceva nu am păţit niciodată. Ce nu te ucide, te face mai puternic. Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Ce se întâmplă în vestiar, rămâne în vestiar.

Era un meci foarte important pentru noi. Eram într-o spirală bună. Eu pot reproşa doar lipsa de atitudine”, a spus MM Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă.

Duminică, de la ora 21:00, derby-ul dintre FCSB şi CFR va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare