Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Totul s-a schimbat”. Malcom Edjouma nu se mai gândeşte la plecare şi vrea o victorie în derby-ul cu CFR

”Totul s-a schimbat”. Malcom Edjouma nu se mai gândeşte la plecare şi vrea o victorie în derby-ul cu CFR

FCSB

Comentarii

Meciul CFR Cluj – FCSB este programat duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1.

”Totul s-a schimbat”. Malcom Edjouma nu se mai gândeşte la plecare şi vrea o victorie în derby-ul cu CFR

Malcom Edjouma (26 de ani) a vorbit despre ultimele zvonuri din Superliga, care îl dădeau ca şi transfer la Ferencvaros.

Mijlocaşul a negat posibilul transfer şi a dezvăluit că este concentrat 100% la meciul cu CFR Cluj. 

"Sunt aici acum, nu mă gândesc la transfer. Nu mi-a spus nimic agentul. Eu sunt aici, dacă ceva o să vină mă voi gândi, dar deocamdată mă concentrez la ce am de făcut la FCSB. Un gol marcat mâine fără o victorie nu înseamnă nimic, vreau să câştigăm. Totul s-a schimbat în rău în doar două, trei minute cu Farul.

Cred că uneori e aşa, nu poţi controla toate acţiunile dintr-un meci. E în trecut, acum trebuie să ne concentrăm la jocul cu CFR Cluj. Toate partidele sunt importante, trebuie să fim mereu pregătiţi. Fiecare meci îl jucăm la victorie.

Poate e mai specială CFR pentru că ne luptăm cu ei la campionat mereu, dar repet, vrem să-i batem pe toţi. Cred că am nevoie să fim atenţia la fazele fixe şi să profităm de fiecare ocazie pe care o avem.

Da, am discutat cu Mihai Stoica, ne-a încurajat. Am învăţat că trebuie să stăm concentraţi până în ultimul minut", a spus Edjouma, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj şi FCSB.

Malcom Edjouma a strâns 29 de meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat 5 goluri şi a livrat 3 pase de gol.

  • 1,2 milione de euro este cota de piaţă a lui Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj dintre CFR şi FCSB

CCA a anunţat brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj – FCSB şi CS Mioveni – Sepsi, care se vor disputa duminică, în etapa a 24-a a Superligii. Derby-ul de la Cluj va fi condus de Sebastian Colţescu.

Brigada care va oficia pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, duminică, de la ora 21.00, este compusă din Sebastian Colţescu (Bucureşti), ajutat la tuşă de Daniel Mitruţi (Craiova) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel). Arbitrul de rezervă va fi Andrei Moroiţă (Ploieşti). În camera VAR se vor afla Sorin Costreie (Buftea) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Observator arbitri va fi Octavian Şovre (Satu Mare).

La meciul dintre CS Mioveni şi Sepsi OSK, care se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, duminică, de la ora 15:30, brigada de arbitraj de compusă din Marcel Bîrsan (Bucureşti), cu tuşierii Mircea Mihail Grigoriu şi Radu Adrian Ghinculeac (ambii din Bucureşti). Arbitrul de rezervă va fi Florin Andrei (Tg Mureş). În camera VAR vor oficia Bogdan Dumitrache şi Cristina Mariana Trandafir (ambii din Bucureşti). Observator arbitri va fi Augustus Constantin (Rm Vâlcea).

 

Afla mai multe despre: fcsbmalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare