Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CCA a anunţat arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB

CCA a anunţat arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj

Comentarii

CCA a anunţat brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj – FCSB şi CS Mioveni – Sepsi, care se vor disputa duminică, în etapa a 24-a a Superligii. Derby-ul de la Cluj va fi condus de Sebastian Colţescu.

CCA a anunţat arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB

Brigada care va oficia pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, duminică, de la ora 21.00, este compusă din Sebastian Colţescu (Bucureşti), ajutat la tuşă de Daniel Mitruţi (Craiova) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel). Arbitrul de rezervă va fi Andrei Moroiţă (Ploieşti). În camera VAR se vor afla Sorin Costreie (Buftea) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Observator arbitri va fi Octavian Şovre (Satu Mare).

La meciul dintre CS Mioveni şi Sepsi OSK, care se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, duminică, de la ora 15:30, brigada de arbitraj de compusă din Marcel Bîrsan (Bucureşti), cu tuşierii Mircea Mihail Grigoriu şi Radu Adrian Ghinculeac (ambii din Bucureşti). Arbitrul de rezervă va fi Florin Andrei (Tg Mureş). În camera VAR vor oficia Bogdan Dumitrache şi Cristina Mariana Trandafir (ambii din Bucureşti). Observator arbitri va fi Augustus Constantin (Rm Vâlcea).

NEWS ALERT | Krasniqi şi Birligea – incluşi de CFR Cluj pe lista UEFA. Ştefan Radu nu va mai juca sezonul acesta în cupele europene

Afla mai multe despre: cfr cluj - fcsb 

viewscnt
Articole similare