Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Iulian Miu, declaraţie fabuloasă în direct: ”Îmi place foarte mult Messi, cred că aş da 300 - 400 de milioane pe el” :)

VIDEO EXCLUSIV | Iulian Miu, declaraţie fabuloasă în direct: ”Îmi place foarte mult Messi, cred că aş da 300 - 400 de milioane pe el” :)

Lionel Messi

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Iulian Miu a oferit o declaraţie fabuloasă, în contextul sumelor imense investite de Chelsea în acest sezon. Oficialul de la CSA Steaua a afirmat că, dacă Leo Messi avea 22 de ani, ar fi plătit 300 - 400 de milioane pentru acesta.

Chelsea a doborât toate recordurile în materie de transferuri în acest sezon, după ce a cheluit, cumulativ, pest 600 de miliioane de euro în vară şi în iarnă.

Nu mai puţin de 16 jucători au fost aduşi la Londra de noua conducere, în încercarea de a întineri lotul şi de a declanşa o revoluţie pe Stamford Bridge.

”Mie îmi place foarte mult de Messi”

Până acum, roadele acestor investiţii au eşuat să apară. Formaţia pregătită de Graham Potter se află pe locul nouă în campionat, cu doar 30 de puncte după 21 de etape.

Din ultimele 12 runde din Premier League, londonezii au scos doar două victorii şi au perspective mici de a mai evolua în Liga Campionilor şi sezonul viitor.

Lăsând la o parte problemele fotbalistice înfruntate de Chelsea, clubul ar putea risca să fie sancţionat şi din cauza sumelor imense investite.

Financial Fair Play-ul nu ar trebui să ierte pe nimeni, iar, dacă londonezii au încălcat regulile UEFA, ar trebui să urmeze şi o pedeapsă.

Invitat în studioul Orange Sport în timpul derby-ului din vestul Londrei, dintre Chelsea şi Fulham, Iulian Miu a recunoscut că nu înţelege cum s-a ajuns la astfel de sume de transfer.

Iulian Miu, declaraţie fabuloasă în direct

Oficialul lui CSA Steaua a nominalizat singurul jucător pe care ar fi fost dispus să plătească un preţ uriaş, Leo Messi, în cazul în care acesta încă avea 22 de ani.

Miu a afirmat că ar fi scos şi 300 - 400 de milioane de euro din buzunar pentru un fotbalist precum starul PSG-ului. :)

Cred că mai mult echilibru nu ar strica în momentul de faţă. Mă gândesc să fac o comparaţie cum arătau Messi şi Ronaldo şi cum arată ceilalţi jucători. Până la urmă, vorbim de doi fotbalişti care au demonstrat foarte mult.

Mie îmi place foarte mult Messi. Pe Messi aş da cred că 300 (n.r. de milioane de euro), dacă ar avea 22 de ani. Sau 400, cât să...”, a spus Iulian Miu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare