Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Plecaţi de la Craiova?”. Răspunsul dat de Nicolo Napoli, după victoria incredibilă reuşită împotriva lui U Cluj

”Plecaţi de la Craiova?”. Răspunsul dat de Nicolo Napoli, după victoria incredibilă reuşită împotriva lui U Cluj

FC U Craiova

Comentarii

Vineri, în primul meci din a 24-a etapă a Superligii, U Craiova 1948 a reuşit să o umilească pe U Cluj, scor 5-0, pe Ion Oblemenco. După incidentele de la Sfântu Gheorghe, din ultima rundă, tribunele din Bănie au rămas complet goale.

U Craiova 1948 a reuşit o victorie şocantă împotriva celor de la U Cluj, scor 5-0, pe stadionul Ion Oblemenco, în faţa unor tribune complet goale, după incidentele de la Sfântu Gheorghe.

Nimic nu anunţa un astfel de rezultat din partea echipei pregătite de Nicolo Napoli, dar, realist, rezultatul este pe deplin meritat, conform cursului jocului.

”Plecaţi de la Craiova?”

Oltenii au dominat jocul cap-coadă şi au reuşit să îşi asigure încă din prima repriză un avantaj de trei goluri, înainte de a mai puncta de două ori pe final.

În urma confruntării, prezent la flash-interviu, Nicolo Napoli a vorbit, într-un ”hibrid” de româno-italiană, despre prestaţia jucătorilor săi.

Italianul i-a lăudat pe fotbaliştii olteni pentru rezultatul reuşit, spunând că meritul le aparţine, înainte de a fi întrebat dacă va mai continua în Bănie.

Se zvonea că tehnicianul intrase într-un conflict cu patronul Adrian Mititelu, care ar dori să ”scape” de el pentru a noua dată.

Nicolo Napoli, după victoria incredibilă reuşită împotriva lui U Cluj

Însă Napoli nu a oferit vreun răspuns definitiv, ci doar a afirmat că, în legătură cu demiterea sa, patronul trebuie să fie întrebat, nu el.

Am fotbalişti buni, meritul lor. Ei au încredere în antrenor, iar eu în ei. (n.r. plecaţi de la Craiova?) Asta e o întrebare care trebuie pusă patronului. E greu pe un stadion fără suporteri, nu e fotbal.

Ei aşteaptă să poată intra pe stadion, noi încercăm să facem puncte”, a declarat Nicolo Napoli, după victoria cu U Cluj.

După rezultatul obţinut împotriva ”şepcilor roşii”, U Craiova 1948 a reuşit să se apropie la cinci puncte de Sepsi, ocupanta primului loc de play-off, care are însă un meci mai puţin disputat.

Zona de mijloc a clasamentului, de sub play-off, este incredibil de ”aglomerată”, în contextul în care doar opt puncte despart locul opt de locul 15.

În următoarea etapă, U Craiova 1948 o va înfrunta pe Rapid, în deplasare. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare