Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 5 milioane € primită de Mititelu pentru vedeta echipei sale! Patronul a recunoscut tot: ”Putem face o figură frumoasă” | EXCLUSIV

Ofertă de 5 milioane € primită de Mititelu pentru vedeta echipei sale! Patronul a recunoscut tot: ”Putem face o figură frumoasă” | EXCLUSIVgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Considerat una dintre marile speranţe ale României la în perioada Craiova, Florin Costea (37 de ani) nu a mai ajuns să evolueze la cel mai înalt nivel, după ce a suferit o accidentare gravă, care avea să îl ”bântuie” tot restul carierei.

În sezonul 2008/2009, în care Unirea Urziceni reuşea să cucerească titlul, Florin Costea, marea speranţă a fotbalului oltean, câştiga premiul de golgheter al campionatului, cu 17 reuşite.

Atunci, în vârstă de doar 24 de ani, atacantul avea toată cariera în faţă şi existau mari speranţe că va ajunge să evolueze la cel mai înalt nivel, într-un campionat de top al Europei.

”Credeam că putem să facem o figură frumoasă”

Însă, în martie 2010, Florin Costea avea să sufere cea mai grea lovitură a carierei, după ce era accidentat de portarul Cristian Brăneţ, într-un meci cu Poli Iaşi.

Ruptura de ligamente încrucişate şi colaterale avea să îl ţină departe de gazon opt luni, dar, odată revenit în teren, Costea nu a mai fost niciodată acelaşi.

Chiar în acea vară, Adrian Mititelu primea o ofertă de cinci milioane de euro pentru jucătorul său, din partea celor de la Ateltico Madrid, informaţie dezvăluită chiar de impresarul lui Costea.

Însă, sperând că echipa sa va reuşi un sezon bun şi că va reuşi să obţină şi mai mulţi bani pentru vedeta din Bănie, patronul Craiovei a ”amânat” un an răspunsul.

Desigur că interesul nu a mai existat după un an, iar Adrian Mititelu a recunoscut că regretă şi acum că nu l-a vândut în acel moment pe Florin Costea.

Marele regret al lui Adrian Mititelu în fotbal

Atunci nu am refuzat, am amânat, pentru că anul ăla credeam că putem face o figură frumoasă, aveam lichidităţi, am amânat un an vânzarea lui.

Normal că am regretat, după aia a venit şi criza... aşa am gândit la vremea aia”, a recunoscut Adrian Mititelu, la Orange Sport.

În vara lui 2011, Florin Costea pleca, alături de fratele Mihai, ”la pachet”, la FCSB, însă niciunul nu avea să se impună la Bucureşti.

Florin Costea a fost dat afară de Laurenţiu Reghecampf în prima sa vară pe banca tehnică a echipei roş-albastre, în 2012, în timp ce Mihai Costea a mai rezistat până în martie 2015.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare