Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Costea s-a transferat: ”Am venit încrezător că o să promovăm”. Va face din nou pereche în atac cu fratele său, Florin

OFICIAL | Mihai Costea s-a transferat: ”Am venit încrezător că o să promovăm”. Va face din nou pereche în atac cu fratele său, Florin

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Costea (34 de ani) a semnat cu o nouă echipă. Atacantul va juca în Liga 3 şi va fi din nou coechipier cu fratele său mai mare, Florin Costea (37 de ani).

OFICIAL | Mihai Costea s-a transferat. Va face din nou pereche în atac cu fratele său, Florin

Mihai Costea are o nouă echipă. Atacantul în vârstă de 34 de ani a semnat cu Viitorul Dăeşti, formaţie din judeţul Vâlcea care evoluează în Liga 3.

Jucătorul şi-a încheiat conturile cu ARO Câmpulung, echipa din Liga 4 pentru care a evoluat în prima jumătate a sezonului.

Mihai Costea a oferit şi prima reacţie după ce şi-a pus semnătura pe contractul cu formaţia vâlceană, unde va fi legitimat până în vară.

”Este un lot foarte puternic, se vrea promovarea, am venit acasă să ajut să îşi îndeplinească obiectivele. Am mulţi prieteni cu care am jucat la juniori la Vâlcea şi asta m-a determinat să vin la Viitorul.

Am venit încrezător că o să promovăm, nici nu mă gândesc că putem să ratăm accederea în play-off. Am semnat până în vară, după ce promovăm, o să văd dacă continui aici sau am şi alte oferte”, a declarat Mihai Costea, potrivit ImpactReal.

La Viitorul Dăeşti, Mihai Costea va fi din nou coleg cu fratele său mai mare, Florin. Cei doi au fost coechiperi şi la Craiova şi FCSB.

În momentul de faţă, noua echipă a lui Mihai Costea, Viitorul Dăeşti, se află pe locul 5, în seria a 6-a, din Liga 3.

De-a lungul carierei, Mihai Costea a jucat la FC U Craiova, FCSB, FC Voluntari, Al-Ittihad Kalba, Al-Fujairah, Al-Arabi, Chindia Târgovişte, Progresul Bucureşti şi ARO Câmpulung.

Afla mai multe despre: mihai costeaflorin costea 

viewscnt
Articole similare