adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Bumba, transfer spectaculos în Liga 1. Directorul sportiv al lui Fehervar i-a anunţat plecarea: ”Nu a fost chimie”

Claudiu Bumba, transfer spectaculos în Liga 1. Directorul sportiv al lui Fehervar i-a anunţat plecarea: ”Nu a fost chimie”

Stranieri

Comentarii

Claudiu Bumba (29 de ani) este aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1.

Bumba a jucat în ultimii 3 ani în Ungaria, unde a evoluat pentru Kisvarda şi acum pentru Fehervar. Însă acum sunt şanse mari să revină în România.

Directorul sportiv al lui Fehervar a recunoscut că mijlocaşul român nu mai intră în planurile sale şi că urmează să plece.

Cu ce echipă din Liga 1 ar urma să semneze Claudiu Bumba

Mijlocaş ofensiv de meserie, Claudiu Bumba a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din generaţia sa.

În ultimii 3 ani a jucat în Ungaria şi sezonul trecut a fost excelent pentru el. De altfel, acele evoluţii i-au adus transferul de la Kisvarda la Fehervar.

Însă, în acest sezon, Claudiu Bumba a jucat destul de puţin, doar 11 prezenţe în campionat şi 400 de minute acumulate, fără să înscrie şi fără să dea vreo pasă de gol.

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani nu se află în cele mai bune relaţii cu staff-ul tehnic şi urmează să plece în această iarnă.

Roland Juhasz, directorul sportiv al lui Fehervar, a recunoscut că mijlocaşul român nu este în graţiile antrenorului: ”Nu a fost chimie cu Bumba. Nu se încadrează în ideile noastre”, a spus Roland Juhasz, citat de Nemzeti Sport.

Cel de la Nemzeti Sport scriu că Bumba se pregăteşte să revină în Liga 1, unde urmează să se transfere la Rapid.

Maghiarii au vrut să-l naturalizeze pe Claudiu Bumba

Cu excepţia acestui sezon, Claudiu Bumba a lăsat o impresie foarte bună în cei trei ani petrecuţi în fotbalul maghiar.

Presa din Ungaria a scris că mijlocaşul român se gândea să aplice pentru cetăţenie şi să intre astfel în circuitul naţionalei Ungariei.

Într-un interviu pentru Orange Sport, acordat în iulie 2022, Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, recunoştea că Bumba ar putea fi selecţionat dacă se rezolva problema cetăţeniei:

”Am auzit zvonuri despre Bumba că ar putea juca pentru naţionala Ungariei, dar totul trebuie să fie foarte clar.

În acest caz trebuie să ştii ce vor jucătorii cu adevărat şi apoi care sunt condiţiile ca să-i convocăm”, a spus Marco Rossi.

Claudiu Bumba a început fotbalul la Minaur şi a mai jucat pentru FCM Târgu Mureş, Roma Primavera, ASA Târgu Mureş, Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna, Adanaspor, Kisvarda şi acum Fehervar.

viewscnt
Articole similare