Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură este noul antrenor principal al Universităţii Craiova. Ce spune Mihai Rotaru şi ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

Papură este noul antrenor principal al Universităţii Craiova. Ce spune Mihai Rotaru şi ce se întâmplă cu Eugen Neagoe
Comentarii

Corneliu Papură este din nou antrenor principal la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a apelat din nou la Corneliu Papură, cel care a rămas în cadrul clubului indiferent de numele antrenorului care a stat pe banca echipei din Bănie.

Acum, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova s-a văzut nevoit să-l treacă din nou antrenor principal în acte.

Deşi l-au adus pe Neagoe, Corneliu Papură este antrenorul principal al Universităţii Craiova

Universitatea Craiova s-a înscris şi ea pe lista echipelor din România cu situaţii complicate la nivelul băncii tehnice.

Oltenii l-au adus pe Eugen Neagoe pentru postul de antrenor principal, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Neagoe era sub contract cu Universitatea Cluj şi a plecat fără să ajungă la o înţelegere pentru reziliere. Drept urmare, cei de la U Cluj au depus o plângere împotriva sa.

Până când situaţia lui Eugen Neagoe nu se va lămuri, acesta nu poate fi numit oficial pe postul de antrenor principal la Universitatea Craiova.

Drept urmare, Mihai Rotaru a fost şi el nevoit să apeleze la un artificiu. În acte l-a trecut antrenor principal pe Corneliu Papură, deţinător de licenţă PRO şi cel care a fost în mai multe rânduri interimar la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru susţine că o soluţie pentru acest post era şi Gică Craioveanu, însă fostul atacant se află în Spania:

”Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare, sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-şi rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, şi apoi lucrurile vor intra pe un făgaş normal.

Noi aveam şi varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licenţa PRO pe Sorin Cârţu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu şi Gică Craioveanu.

Sperăm că Eugen Neagoe va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul că ar putea fi la partida cu Farul din deplasare”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.ro.

Conflict între Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj

Felul în care Eugen Neagoe a ales să o părăsească pe U Cluj, după ce a primit oferta de la şefii Craiova, i-a iritat pe şefii ”şepcilor roşii”.

Aceştia au refuzat să-l lase liber pe Eugen Neagoe şi au depus o reclamaţie la comisii, astfel că cele două cluburi sunt departe de o înţelegere.

Până când comisiile se vor pronunţa în acest caz, Eugen Neagoe nu va putea fi numit antrenor principal la U Craiova:

“Adevărul este că Eugen Neagoe ştia, încă de la prima întâlnire cu conducerea clubului nostru după ce şi-a anunţat intenţia de a “părăsi corabia”, că nu i se va permite rezilierea pe cale amiabilă a contractului de antrenor principal şi că rezilierea unilaterală la care a apelat va trece, obligatoriu, prin comisiile Federaţiei Române de Fotbal.

Adevărul, pe care suporterii craioveni merită să îl ştie, este că Eugen Neagoe va putea semna un contract de antrenor principal doar în momentul în care comisiile vor emite o decizie definitivă”, au anunţat cei de la U Cluj.


 

Afla mai multe despre: corneliu papura 

viewscnt
Articole similare