Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj şi Universitatea Craiova se atacă reciproc. Ardelenii au ripostat oficial: "O jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul"

U Cluj şi Universitatea Craiova se atacă reciproc. Ardelenii au ripostat oficial: "O jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul"

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj a acuzat, sâmbătă, Universitatea Craiova că încearcă să politizeze cazul antrenorului Eugen Neagoe, precizând că Emil Boc nu are nicio legătură cu situaţia şi că este vorba de fapt de “o jalnică perdea de fum”.

FC Universitatea Cluj acuză Universitatea Craiova că încearcă să politizeze cazul antrenorului Eugen Neagoe

În urmă cu câteva ore, Universitatea Craiova a notat, într-un comunicat publicat pe Facebook, că antrenorul Eugen Neagoe nu va putea sta pe banca tehnică la meciul cu FC Botoşani, din Superligă, deoarece primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, "şi-a pus ambiţia în „a-l pedepsi”, după ce antrenorul a plecat de la Universitatea Cluj.

“FC Universitatea Cluj respinge tentativa U Craiova 1948 Club Sportiv S.A. de politizare a cazului antrenorului Eugen Neagoe, de fapt doar o jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul.

Clubul din Craiova încearcă, în acelaşi timp, să pună presiune pe comisiile Federaţiei Române de Fotbal care judecă dosarul lui Eugen Neagoe.

Adevărul este că primarul Emil Boc nu are nicio legătură cu situaţia în care se află acum Eugen Neagoe, iar avocaţii care reprezintă FC Universitatea Cluj în acest caz nu sunt angajaţi de primar sau de Primărie, ci colaborează de mai bine de trei ani cu clubul nostru”, a reacţionat Universitatea Cluj.

“Adevărul este că Eugen Neagoe ştia, încă de la prima întâlnire cu conducerea clubului nostru după ce şi-a anunţat intenţia de a “părăsi corabia”, că nu i se va permite rezilierea pe cale amiabilă a contractului de antrenor principal şi că rezilierea unilaterală la care a apelat va trece, obligatoriu, prin comisiile Federaţiei Române de Fotbal.

Adevărul, pe care suporterii craioveni merită să îl ştie, este că Eugen Neagoe va putea semna un contract de antrenor principal doar în momentul în care comisiile vor emite o decizie definitivă.

Adevărul este că, dincolo de desconsiderarea contractului semnat cu FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe şi-a încălcat cuvântul dat conducerii clubului nostru, suporterilor şi oraşului. Acum doar suferă consecinţele acestui gest.

Adevărul este că, înainte să primească oferta de a antrena FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe nu mai stătuse pe banca unei echipe din 8 mai 2021.

Adevărul este că, prin abandonarea proiectului pe care şi l-a asumat la Cluj, Eugen Neagoe a pus FC Universitatea Cluj într-o situaţie ingrată cu doar câteva zile înainte de reunirea lotului.

Adevărul este că Eugen Neagoe a părăsit echipa la doar câteva zile după ce generase el însuşi o situaţie complicată la nivelul echipei, anunţând o serie de fotbalişti că nu mai fac parte din planurile sale pentru 2023.

Se spune că “tot răul e spre bine”. Avem speranţa că aşa vor sta lucrurile şi în acest caz”, a adăugat gruparea clujeană.

Universitatea Cluj a precizat că speră că “insinuarea cu iz de ameninţare a clubului din Craiova, care avansează ideea că ar putea să obţină rezultate defavorabile cu FC Botoşani şi AFC Hermannstadt, influenţând astfel artificial lupta din partea inferioară a clasamentului, este doar o gravă eroare de comunicare (şi nu altceva), care poate, însă, afecta imaginea şi integritatea competiţiei”. “Clubul din Craiova este ultimul care ar trebui să vorbească despre politizare şi despre fotbal finanţat, ca sursă iniţială, din bani ai Statului Român”, a adăugat gruparea din Cluj.

Afla mai multe despre: eugen neagoeu cluj universitatea cluj 

viewscnt
Articole similare