Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a vorbit la telefon cu Rareş Ilie, într-o perioadă în care Nice vrea să-l trimită sub formă de împrumut: "A venit în România cu o problemă"

Adrian Mutu a vorbit la telefon cu Rareş Ilie, într-o perioadă în care Nice vrea să-l trimită sub formă de împrumut: "A venit în România cu o problemă"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a discutat la telefon cu Rareş Ilie. Fotbalistul lui Nice a revenit în ţară cu o problemă personală.

Adrian Mutu infirmă revenirea lui Rareş Ilie la Rapid

Publicaţia franceză Onze Mondial anunţă că Nice va produce schimbări în lot, iar mai mulţi fotbalişti urmează să se transfere, dar şi să întărească echipa. 

Vizat este şi Rareş Ilie, care ar putea prinde mai multe minute la o altă echipă din Ligue 1, din ianuarie: "Nice ar putea trimite doi fotbalişti sub formă de împrumut. Pe Bilal Brahimi l-ar primit cu braţele deschise mai multe cluburi din Ligue 1, situaţie în care se află şi Rareş Ilie", scrie sursa citată. 

Însă Rapid nu este o variantă pentru atacantul român. 

"Am vorbit la telefon în săptămânile trecute. Rareş a venit cu o problemă personală în România. Că a fost şi este alături de Rapid nu este o noutate, se ştie că ţine cu acest club", a spus Adrian Mutu. 

Apoi, "Briliantul" a fost întrebat dacă în club s-a luat în calcul împrumutul lui Rareş Ilie, înapoi în Giuleşti. 

"Nu, nici nu am luat în calcul această situaţie. În primul rând, pentru Rareş, pentru care nu-i sugerez să vină, să se întoarcă în România, să se întoarcă la Rapid. 

Trebuie să continue acolo, să strângă din dinţi, să se antreneze bine pentru ziua care va veni şi se va apela la serviciile lui", a adăugat antrenorul Rapidului. 

Afla mai multe despre: adrian muturares ilierapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare