Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul ratat de FCSB e la mare căutare! Este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa

Fotbalistul ratat de FCSB e la mare căutare! Este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa
Comentarii

Mijlocaşul Aissa Laidouni, fostul jucător al echipei FC Voluntari, se află pe lista de transferuri a mai multor cluburi importante din Europa, scrie site-ul footmercato.

Aissa Laidouni, fostul jucător de la FC Voluntari, este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa

Laidouni (26 de ani) joacă acum la Ferencvaros Budapesta, în Ungaria, iar după meciurile disputate alături de echipa naţională a Tunisiei la Cupa Mondială din Qatar 2022, mijlocaşul african a ajuns pe lista de achiziţii a mai multor cluburi europene.

Sampdoria Genoa a făcut iniţial o ofertă pentru un împrumut până la finalul sezonului 2022-2023, dar Ferencvaros refuză orice variantă de împrumut, clubul maghiar fiind interesat doar de vânzarea fotbalistului. Astfel, potrivit site-ului sampnews24.com, Sampdoria a făcut o ofertă oficială de 4,1 milioane de euro pentru Laidouni. 

În cursa pentru jucătorul tunisian s-a încris şi Cremonese, iar footmercato.net susţine că celor două echipe italiene li s-au mai alăturat Espanyol Barcelona (Spania), Union Berlin şi VfB Stuttgart (Germania), Olympique Lyon şi Toulouse (Franţa), Brentford (Anglia), dar şi Lokomotiv Moscova (Rusia).

La Cupa Mondială din Qatar, Aissa Laidouni a fost titular în toate cele trei meciuri disputate de echipa naţională a Tunisiei în cadrul grupei D.

De altfel, mijlocaşul a fost aproape să ajungă la FCSB atunci când încă evolua în România. 

La acel moment, Gigi Becali s-a arătat indignat că reprezentanţii lui Laidouni au avut pretenţii exagerate: un contract pe trei ani, un salariu în creştere de la 13.000 de euro, la 19.000 de euro şi un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare gol marcat şi pasă decisivă, dar şi comision pentru agenţi. 

Finanţatorul FCSB i-a transmis să rămână la FC Voluntari, dar la un an distanţă maghiarii de la Ferencvaros au plătit 600.000 de euro pentru a-l transfera pe Laidouni. 

Afla mai multe despre: aissa laidounifcsb 

viewscnt
Articole similare