Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Vali Lazăr l-a şocat până şi pe Gabi Tamaş: "Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva"

Gestul lui Vali Lazăr l-a şocat până şi pe Gabi Tamaş: "Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva"

Dinamo București

Comentarii

Plecat de la Dinamo la CS Pauleşti, după un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă (42 de ani), Vali Lazăr (33 de ani) s-a comportat execrabil când s-a reîntâlnit cu fosta sa echipă.

Gestul lui Vali Lazăr l-a şocat până şi pe Gabi Tamaş: "Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva"

Plecat cu scandal de la Dinamo, după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr s-a reîntâlnit cu fosta echipă într-un meci amical, care s-a disputat sâmbătă.

Lazăr s-a răzbunat. În prima repriză, fotbalistul a scos de la jambiere două perechi de chiloţi, roz şi mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

Gestul a fost taxat dur de multe personalităţi din fotbalul românesc. Gabi Tamaş a rămas şocat de ce a putut să facă fostul fotbalist a lui Dinamo. 

"Şi pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca şi cum nu respecţi meseria. Nu e vorba de gest, că şi pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu ştiu unde, dar n-aş putea să-mi permit să fac un gest aşa cum a făcut el.

Treaba lui, trebuie să îşi asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calităţi. Păcat că alege să facă aceste gesturi", a spus Gabi Tamaş.

Vali Lazăr a fost criticat dur pentru gestul făcut la adresa lui Burcă

Basarab Panduru şi Andrei Vochin l-a criticat dur pe Vali Lazăr pentru gestul făcut azi. 

”Eu am mai văzut din ăstea. Da, la sintetic, la bere, se fac fel de fel de glume, dar în cadrul fotbalului amator. Regulamentul e acelaşi pentru meciurile amicale. Scrii în foaie şi ajunge la comisie. Azi s-a încheiat cariera unui jucător profesionist. Nu cred că mai poate exista un club sau jucător care vrea să lucreze cu un astfel de jucător”, a declarat Vochin la Orange Sport. 

Gabi Tamaş s-a luat de Pintilii pe subiectul licenţei de antrenor: ”Legea trebuie să fie pentru toţi

Afla mai multe despre: gabi tamasvali lazardinamo 

viewscnt
Articole similare