Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş s-a luat de Pintilii pe subiectul licenţei de antrenor: ”Legea trebuie să fie pentru toţi”. S-a dat exemplu: ”Eu am urmat paşii corecţi”

Gabi Tamaş s-a luat de Pintilii pe subiectul licenţei de antrenor: ”Legea trebuie să fie pentru toţi”. S-a dat exemplu: ”Eu am urmat paşii corecţi”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii nu are o licenţă de antrenor şi figurează ca delegat al clubului în organigrama FCSB-ului.

Gabi Tamaş s-a luat de Pintilii: ”Legea trebuie să fie pentru toţi”. S-a dat exemplu: ”Eu am urmat paşii corecţi”

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

Situaţia în ceea ce priveşte antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele zile. Deşi Mihai Pintilii se ocupă de pregătirea echipei FCSB, acesta nu are licenţă de antrenor! Tocmai din acest motiv a izbucnit un război între Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, şi Pintilii. 

Gabi Tamaş a lăsat de înţeles că nu este de acord cu Mihai Pintilii şi că antrenorul de la FCSB trebuie să respecte regulile. 

"Eu nu fac şcoala de antrenori în Moldova! Normal că durează, de unde ştiţi că nu m-am pregătit din timp? Poate o să aveţi o surpriză! Legile trebuie să fie pentru toţi! Dumneavoastră dacă vreţi să vă apucaţi de şcoala de antrenori, nu trebuie să urmaţi paşii respectivi? Mourinho a avut vreun beneficiu?

Nu am citit legea, dar legea ar trebui să fie pentru toţi. Noi, că am jucat nu ştiu câte meciuri la echipa naţională şi am făcut ceva în fotbalul românesc, poate avem vreun beneficiu sau vreun ajutor. Dar cred că există aşa ceva din partea Federaţiei.

Eu am BAC-ul luat, am terminat Facultatea de Sport. Am urmat paşii care trebuie să fie urmaţi. Vreau să fac şi şcoala de antrenori, să-mi iau şi licenţele. Vreau să fac şi management pe fotbal. După care voi lua decizia corectă.

Durează şi licenţele, aşa că vreo 5-6 ani mai joc (n.r. - râde). E foarte greu să mai prind eu EURO ca jucător", a spus Gabi Tamaş.

Mihai Pintilii, pus la zid după atacurile la adresa lui Burchel: ”Trebuie să fie mai echilibrat” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliigabi tamasfcsb 

viewscnt
Articole similare