Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Burchel ”promite răzbunare” după atacurile lui Mihai Pintilii. Ce riscă antrenorul de la FCSB: ”Şi-a pierdut controlul”

Lucian Burchel ”promite răzbunare” după atacurile lui Mihai Pintilii. Ce riscă antrenorul de la FCSB: ”Şi-a pierdut controlul”

FCSB

Comentarii

Continuă războiul de la distanţă dintre Lucian Burchel şi Mihai Pintilii.

Lucian Burchel ”promite răzbunare”. Răspunsul pentru Pintilii: ”Şi-a pierdut controlul”. Ce riscă antrenorul de la FCSB 

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

Întrebat dacă l-au deranjat discuţiile legate de faptul că nu are licenţă, Mihai Pintilii a răbufnit la adresa lui Lucian Burchel.

Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a fost deranjat de declaraţiile lui Mihai Pintilii. Burchel a spus că declaraţiile făcute de Mihai Pintilii ar putea face subiectul unei sesizări la Comisia de Disciplină. 

„Convingerile mele sunt să nu vorbesc despre ceea ce spun alţii despre mine. Nu vreau să comentez lucrurile acestea. Mihai este un antrenor cu potenţial. Şi arată lucrul acesta. Are în spate o experienţă de jucător. Dar are doar potenţial. 

La potenţialul acesta trebuie ca prin studiu, prin calificări şi licenţiere, să adauge cunoştinţe şi experienţă. Întregul proces este acesta. Studiem, punem în teren ceea ce am învăţat, ori am dobândit prin experienţă, şi, pas cu pas, ajungem acolo unde ne dorim. 

Mihai este conştient de procesul acesta. El, aseară, şi-a pierdut controlul. A dovedit că nu-şi poate controla emoţiile. A câştigat un meci, felicitări, echipa condusă de Leo Strizu a câştigat un meci. Este important pentru FCSB lucrul acesta. Nu pot comenta ce spune un delegat la emoţii. 

Aceste lucruri nu mă ating. Consider că nu greşesc cu nimic în demersurile pe care le facem pentru a determina cluburile, mai ales, dar şi antrenorii, să respecte legislaţia din România”, a declarat Lucian Burchel, potrivit Fanatik. 

Lucian Burchel: „Pintilii vorbeşte în necunoştinţă de cauză”

„Cu aceste declaraţii şi-a făcut foarte mult rău. În primul rând lui, ca persoană. Este rău să ştie toată lumea că la un moment dat îşi va pierde controlul. Şi pentru că vorbeşte în necunoştinţă de cauză. Consideră că dacă se vorbeşte despre numele lui este urmărit. Nu este adevărat. Se vorbeşte, consider eu, despre o greşeală care nu e a lui. 

Mihai Pintilii a fost ajutat de către FRF, i s-a deschis o uşă pentru a dobândi o calificare. Şi nu este urmărit sub nicio formă. El din statutul de delegat, dacă este silitor şi vine la şcoală, o va dobândi. 

Această şcoală îl va ajuta foarte mult. Pentru că în planul de învăţământ există materii ca psihologia sportului, pedagogie, comunicare. Va învăţa. Era bine să fi făcut asta mai devreme. 

Iar la comunicare, este mai mult decât cum manageriezi relaţia cu clubul, cu jucătorul. Te învaţă cum comunici. Din acest motiv insistă, haideţi la şcoală oameni buni înainte de a vă expune”, a mai precizat Lucian Burchel. 

Panduru şi Vochin, dialog savuros despre faza cu Leo Strizu în prim-plan: "Ce analiză, poate analiză de sânge!" / "S-a întâmplat asa? Ce mai vrei?" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: lucian burchelmihai pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare