Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, pus la zid după atacurile la adresa lui Burchel: ”Trebuie să fie mai echilibrat” | EXCLUSIV

Mihai Pintilii, pus la zid după atacurile la adresa lui Burchel: ”Trebuie să fie mai echilibrat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

Mihai Pintilii, pus la zid după atacurile la adresa lui Burchel: ”Trebuie să fie mai echilibrat” | EXCLUSIV

Situaţia în ceea ce priveşte antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele zile. 

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a reacţionat după ce Mihai Pintilii, antrenorul roş-albaştrilor, a avut o reacţie fără precedent la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

De asemenea, Viorel Moldovan a comentat scandalul momentului. Moldovan nu a fost de acord cu reacţia pe care a avut antrenorul echipei FCSB după meciul cu Hermannstadt. 

”Nu ştiu dacă îl înţeleg. Cred că a fost copleşit de ce se întâmplă în jurul lui. A avut un dezechilibru emoţional. Vezi şi aici, este o calitate să stii să gestionezi aceste momente, chiar dacă situaţia e puţin complicată. Poate că acuzi anumite nedreptăţi, dar nu sunt de acord cu ce a declarat el. Trebuie să fie mai echilibrat, nu are nimeni nimic cu el.

E vorba de licenţă, de regulament. Trebuie să îşi vadă de treaba lui. E un circ în momentul de faţă tot ce se întâmplă. E foarte multă confuzie şi nu dă bine. Dar se pare că ne plac astfel de lucruri...”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport. 

Şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, nu vrea ca în Liga 1 să mai existe situaţii precum cea de la FCSB, unde Leo Strizu (55 de ani) este antrenor principal doar în acte, iar Mihai Pintilii (38 de ani), care nu deţine licenţă PRO, se ocupă de pregătirea echipei.  Acesta a susţinut că va face toate demersurile necesare pentru ca FCSB să fie transă la răspundere.

”Răspunde şi dacă îl sună Arici Pogonici”. MM Stoica s-a distrat pe seama lui Burchel: ”Trec pe stradă şi nu ştiu cine e” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare