Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă a prezis ce se întâmplă cu Dan Şucu în fotbal în "maximum doi, trei ani" | EXCLUSIV

Ionuţ Negoiţă a prezis ce se întâmplă cu Dan Şucu în fotbal în "maximum doi, trei ani" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar al lui Dinamo, a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Ionuţ Negoiţă a prezis ce se întâmplă cu Dan Şucu în fotbal în "maximum doi, trei ani" | EXCLUSIV 

Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului, are planuri mari pentru echipa din Giuleşti. 

  • Şucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanţul de magazine are o reţea de 26 de puncte de desfacere, chiar şi în afara ţării, mai exact în Sofia (Bulgaria) şi Belgrad (Serbia).

Omul de afaceri a spus că la Rapid s-au investit patru milioane de euro, de când a intrat el în acţionariat şi a spus că este dispus să mai scoată alte 10 milioane de euro din ”vistierie” pentru a face din Rapid o forţă în România.

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar a lui Dinamo, este pesimist. În opinia lui Negoiţă, Şucu va regrata în ”2-3 ani” implicarea în fotbalul din România.

”Am fost mirat că Dan Şucu a intrat în fotbal. Estimez că în maxim 2-3 ani o să aibă cu totul o altă parere despre fotbal, aşa cum şi eu când am intrat vedeam lucrurile diferit. Şi va fi pe fond într-o dezamăgire vizavi de fenomen, nu neapărat că fenomenul nu-i ce trebuie, ci pentru că oamenii care-l compun nu sunt ce trebuie”, a declarat Negoiţă pentru Orange Sport. 

Are Rapid şanse la titlu încă din acest sezon?

Deşi se află la Rapid de mai puţin de un an, Dan Şucu a investit deja mai mult de 10 milioane de euro în club, în primul rând modernizând bazele de antrenament ale giuleştenilor.

Pe lângă lucrările făcute la bazele de pregătire ale echipei, Rapid a mai investit sume importante în jucători în actuala stagiune, 1,35 milioane de euro fiind plătite doar în sume de transfer.

La momentul actual, Rapid se află pe locul al treilea în campionat, la trei puncte în faţa FCSB-ului şi Universităţii Craiova şi la patru, respectiv cinci lungimi de CFR şi Farul, dar are un meci în plus jucat.

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de jucătorul căzut în dizgraţia lui Adi Mutu. Clubul l-a cedat în Liga 2

Afla mai multe despre: adi muturapid 

viewscnt
Articole similare