Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nici asta nu este o demonstraţie de forţă, atunci care mai e?”. Concluzia lui Mihai Stoica după Farul - CFR 0-3: ”Noi le recunoaştem autoritatea” | EXCLUSIV

”Dacă nici asta nu este o demonstraţie de forţă, atunci care mai e?”. Concluzia lui Mihai Stoica după Farul - CFR 0-3: ”Noi le recunoaştem autoritatea” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut o demonstraţie de forţă la revenirea Superligii. Campioana României a învins-o pe Farul, la scor de neprezentare, în prima etapă din 2023, şi a devenit noul lider al campionatului. Mihai Stoica (57 de ani) a tras concluziile după acest meci.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Farul Constanţa şi a urcat pe prima poziţie a ierarhiei, cu 47 de puncte.

Formaţia din Gruia este secondată de Farul, cu 45 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de FCSB, cu 41 de puncte.

”Dacă nici asta nu este o demonstraţie de forţă, atunci care mai e?”. Concluzia lui Mihai Stoica după Farul - CFR 0-3 | EXCLUSIV

Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a subliniat autoritatea şi superioritatea pe care le are CFR Cluj în campionatul intern în ultimii ani.

”(n.r. dacă vede victoria ca pe un semnal al CFR-ului de autoritate) Nu era nevoie de semnale pentru că noi recunoaştem autoritatea CFR-ului.

În momentul în care tu ai golgheterul echipei, Debeljuh, în afara lotului pentru că vine după accidentare, şi pe bancă îi ai pe Yanga, numărul 9, Maglica, număr 9 adus de Petrescu acum, Malele, atenţie, vorbesc de patru jucători, şi tu plângi după Dugandzic sau Jefte, doi jucători care în România au cifre. Deci, doi au plecat, trei are pe bancă, unul e în afara lotului şi joacă doar unul, e clar că au forţă.

Dacă nici asta nu este o demonstraţie de forţă, atunci care mai e? Când tu ai Burcă, titular la naţională, Yuri, unul dintre cei mai buni fundaşi din ţară, Kolinger, pe care l-ai luat de la o echipă bună din Danemarca şi i-ai dat un salariu mare, Billong, care joacă în echipa naţională a Camerunului, şi alţi jucători pe care poate nici cei din Cluj nu ştiau că există, iar tu îl aduci pe Ţîru. Oamenii au forţă şi o demonstrează, iar acum (n.r. cu Farul) au demonstrat-o şi pe teren”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport,

Oficialul celor de la FCSB a fost completat de comentatorul sportiv, Bogdan Cosmescu. Acesta a evidenţiat şi importanţa lui Dan Petrescu la clubul din Gruia.

”Şi mai au ceva. Îl mai au pe Dan Petrescu, un om cu o autoritate uriaşă. Lui îi convine să aibă şase atacanţi dacă se poate, pentru că niciunul nu va face scandal, nimeni nu îi va strica lui vestiarul, el este patronul vestiarului şi atunci, da, poate să aibă şase denumăr 9 că îl bagă pe cel mai în formă”, a adăugat şi Cosmescu.

Afla mai multe despre: cfr clujmihai stoica 

viewscnt
Articole similare