Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a recunoscut! CFR Cluj îl sperie: ”Îmi e teamă”. Ce anume a provocat această reacţie a oficialului FCSB | EXCLUSIV

Mihai Stoica a recunoscut! CFR Cluj îl sperie: ”Îmi e teamă”. Ce anume a provocat această reacţie a oficialului FCSB | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Începutul de an aduce câteva dueluri foarte interesante şi disputate în Superligă. În prim plan sunt primele trei clasate din acest moment, anume Farul Constanţa, CFR Cluj şi FCSB, iar Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit despre lupta la titlu din momentul de faţă.

FCSB şi CFR Cluj se anunţă şi în 2023 principalele contracandidate la titlu, numai că în luptă a apărut şi Farul, care a condus clasamentul aproape în întregime în acest sezon.

Mihai Stoica, de partea Farului în duelul cu CFR Cluj: ”Îmi e teamă”. Cum îl sperie campioana pe oficialul FCSB-ului | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre duelul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, mai ales în condiţiile în care şi FCSB urmează să se dueleze direct cu una dintre cele două rivale.

Managerul general al roş-albaştrilor a subliniat că îi este teamă de formaţia din Gruia deoarece aceasta are un lot calitativ din punct de vedere numeric şi valoric.

Totodată, CFR Cluj are şi experienţa de a şti să gestioneze partea a doua a campionatului, cea a play-off-ului, acolo unde priceperea lui Dan Petrescu poate aduce un nou titlu de campioană în Gruia.

”Egal sau victorie Farul. Nu vreau să subminez puterea niciunei echipe, dar mie îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea.

Mă uit la lotul lor şi văd trei atacanţi pe bancă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mesajul transmis de Mihai Stoica înainte de duelul dintre FCSB şi Farul

După duelul cu campioana CFR Cluj, Farul Constanţa o va întâlni în etapa viitoare pe vicecampioana FCSB.

Meciul va avea loc duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, iar Mihai Stoica a transmis un mesaj cu privire la acest meci.

”Duminică, de la 19.00, pe Arena Naţională, ne putem apropia la 1 punct de Farul (sau 2 dacă iese un X azi, ceea ce n-ar fi rău deloc). Iar cu suportul pe care-l anticipăm, sunt şanse mari să ne apropiem.

P.S. O victorie a Farului ar fi un prea frumos început de săptămână. Ceea ce doresc tuturor prietenilor mei stelişti şi neutri”, scria Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook, după Hermannstadt - FCSB 0-1.

Despre Farul Constanţa a vorbit foarte frumos şi Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare