Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Peluza Nord a acoperit fondul sonor”. Mihai Stoica, recunoscător fanilor care au fost la Sibiu: ”Ne-am simţit acasă”. Ce aşteaptă de la Farul - CFR: ”O victorie”

”Peluza Nord a acoperit fondul sonor”. Mihai Stoica, recunoscător fanilor care au fost la Sibiu: ”Ne-am simţit acasă”. Ce aşteaptă de la Farul - CFR: ”O victorie”

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat cu dreptul în noul an, iar Mihai Stoica a transmis un mesaj după victoria obţinută de formaţia roş-albastră la Sibiu.

FCSB s-a impus în prima etapă a Superligii din 2023, în deplasare, împotriva lui Hermannstadt, scor 1-0. Billel Omrani a înscris unicul gol al partidei.

Mihai Stoica, recunoscător fanilor care au fost la Sibiu: ”Ne-am simţit acasă”

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a reacţionat în mediul online şi a transmis un mesaj de apreciere pentru fanii care au susţinut-o frenetic pe FCSB la Sibiu.

De asemenea, oficialul roş-albaştrilor a dezvăluit şi ce rezultat aşteaptă de la partida de astăzi, dintre liderul Farul Constanţa şi campioana CFR Cluj.

FCSB este pe locul trei în clasament, la patru puncte în spatele Farului şi trei în urma CFR-ului, astfel că Mihai Stoica şi-ar dori ca echipa lui Dan Petrescu să plece fără puncte de la Ovidiu.

”Ceaţa ne-a fost partener aseară. Tribunele arhipline nu prea s-au distins, dar Peluza Nord a acoperit fondul sonor. Am jucat pe un stadion splendid, dar – datorită prestaţiei de excepţie a ultraşilor noştri – ne-am simţit acasă.

Duminică, de la 19.00, pe Arena Naţională, ne putem apropia la 1 punct de Farul (sau 2 dacă iese un X azi, ceea ce n-ar fi rău deloc). Iar cu suportul pe care-l anticipăm, sunt şanse mari să ne apropiem.

P.S. O victorie a Farului ar fi un prea frumos început de săptămână. Ceea ce doresc tuturor prietenilor mei stelişti şi neutri”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Duelul dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj are loc astăzi, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare