Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul cu care a dat Hagi lovitura în vară, ”împins” către Farul de CFR: ”I-am tot recomandat să meargă acolo. Nu e întâmplător”

Fotbalistul cu care a dat Hagi lovitura în vară, ”împins” către Farul de CFR: ”I-am tot recomandat să meargă acolo. Nu e întâmplător”

Farul Constanța

Comentarii

În această vară, Gică Hagi (57 de ani) a reuşit să îl readucă pe Denis Alibec (32 de ani) la Ovidiu, la nouă ani de când îi se încheiase împrumutul la Viitorul. Transferul atacantul s-a dovedit a fi o veritabilă lovitură dată de ”Rege”.

După câteva sezoane în care nu s-a ridicat la nivelul speranţelor echipelor pentru care evolua, Denis Alibec a reuşit să revină la forma din alte vremuri, la Farul Constanţa.

Gică Hagi l-a readus pe atacant pe drumul cel bun, iar, la 32 de ani, ”tricolorul” pare mai bine pregătit fizic decât aproape oricând în carieră.

”I-am tot recomandat să meargă acolo”

Ultima sa încercare în România fusese în prima parte a sezonului trecut, la CFR Cluj, fiind dorit insistent în Gruia de Marius Şumudică, pe atunci antrenor campioanei.

Doar că odată cu plecarea acestuia, nici Alibec nu s-a mai regăsit în primul 11 şi a plecat, din nou, din Superligă, făcând pasul la Atromitos.

Interesant este că atacantul ar fi putut reveni de atunci la Farul. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, l-a sfătuit insistent pe acesta să semneze cu formaţia lui Gică Hagi.

Alibec a ales Grecia atunci, dar s-a întors până la urmă la Ovidiu, decizie care a dat roade atât pentru club, cât şi pentru fotbalist.

Denis Alibec, ”împins” către Farul de CFR

Alibec poate să confirme. El a plecat de la CFR Cluj în Turcia. Eu, atunci când discutam cu Alibec, pe care îl preţuiesc, îl respect… a rămas această relaţia încă din perioada în care eram arbitru.

Şi în teren, discutam cu el diferit faţă de cum o făceau alţi jucători şi pentru că ne întâlneam la festivităţile şi anchetele din final de an.

Am avut o relaţie bună cu el şi i-am spus înainte să plece de la CFR Cluj, i-am tot recomandat să meargă la Hagi. Ştiam ceea ce poate să facă Hagi din Alibec, pentru că demonstrase.

Ştiam că au o colaborare foarte bună, chiar şi cu Hagi am discutat atunci când era clar că Alibec a plecat de la CFR Cluj.

Până la urmă, soarta nu a făcut ca Alibec să mergă la Farul atunci, dar s-a întâmplat acum şi rezultatul este cel pe care îl bănuiam în acel moment.

Nu întâmplător a ajuns Alibec la acest nivel şi eu am anticipat. I-am recomandat să meargă la Hagi şi de acolo va ajunge la echipa naţională.

Mă bucur că am avut dreptate. Îmi pare rău că nu a reuşit să fie la CFR Cluj ceea ce este acum la Farul.

Atunci când anumite lucruri nu se întâmplă aşa cum ţi-ai dorit, vina nu este într-o parte”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare