Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cei fără şcoală vor să facă ce trebuie să facă cei cu şcoală. Suntem pe un drum greşit”. Răspuns devastator dinspre FRF pentru Pintilii | EXCLUSIV

”Cei fără şcoală vor să facă ce trebuie să facă cei cu şcoală. Suntem pe un drum greşit”. Răspuns devastator dinspre FRF pentru Pintilii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Aflat într-un ”război” cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, Mihai Pintilii (38 de ani) a ţinut un discurs acid la adresa acestuia, la care Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a avut un răspuns pe măsură, în direct la Orange Sport.

Situaţia din stafful FCSB-ului este deja bine cunoscută. Leo Strizu e principal în acte, dar nu face nimic în realitate, în timp ce Mihai Pintilii nu are niciun fel de calificare profesională, dar pregăteşte echipa.

Iniţial, roş-albaştrilor li s-a permis să procedeze astfel, dar, după ce vicecampioana a plecat în cantonament fără Strizu, Lucian Burchel a decis să intervină.

”Oamenii care nu au şcoală vor să facă lucruri pe care trebuie să le facă oamenii cu şcoală”

Şeful Şcolii de Antrenori plănuieşte să îl raporteze pe Mihai Pintilii la Comisia de Disciplină a FRF, care, după ce va analiza cazul, poate să îi aplice sancţiuni delegatului de la FCSB.

În urma victoriei la limită cu Hermannstadt, Pintilii, prezent la flash-interviu, a ţinut un discurs acid la adresa lui Burchel şi a transmis că aşteaptă să fie pedepsit.

După ce i-a ascultat declaraţiile, Andrei Vochin i-a oferit un răspuns pe măsură tehnicianului de 38 de ani, prin care sugera că lipsa de educaţie ar fi problema în această ecuaţie.

Consilierul lui Burleanu dorea să facă referire, cât mai discret, la faptul că Mihai Pintilii nu şi-a luat nici măcar Bacalaureatul sau carnetul de antrenor.

Răspunsul devastator al lui Andrei Vochin pentru Mihai Pintilii

Nu ştiu dacă noi, în ţara asta, o ducem atât de rău pentru că oamenii care nu au şcoală vor să facă lucruri pe care trebuie să le facă oamenii cu şcoală.

Eu cred că, mai degrabă, ar trebui să ne gândim, dacă în ţara asta am avea o educaţie cum ar trebui să fie, dacă nu cumva am fi mai sus cu toţii.

Că eş este pus în situaţia să spună la televizor că este delegatul echipei, că face schimbările, dar că ar trebui să avem mai multă răbdare când facem schimbările, deja e o contradicţie care defineşte toată situaţia din momentul ăsta de la FCSB.

Dacă asta e normalitatea în ţara asta şi asta ar trebui să urmăm cu toţii, eu cred că suntem pe un drum greşit”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare