Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o afacere pentru noi”. Echipa din Superligă care a dat o lovitură importantă cu ”ajutorul” lui Gigi Becali: ”De ce să nu recunosc?”

”A fost o afacere pentru noi”. Echipa din Superligă care a dat o lovitură importantă cu ”ajutorul” lui Gigi Becali: ”De ce să nu recunosc?”

Superliga

Comentarii

CS Mioveni a reuşit să obţină 250.000 de euro pentru ”împrumutul” lui Bogdan Rusu (32 de ani), care a revenit la fosta echipă, pe gratis, după doar jumătate de sezon la Bucureşti. Preşedintele clubului, Dumitru Olteanu, a recunoscut că totul a fost ”o afacere” pentru argeşeni.

Dintre cei 12 jucători pe care i-a adus la FCSB în această vară, pentru, cumulativ, 5,35 milioane de euro, Gigi Becali îi mai doreşte la echipa sa numai pe şapte dintre aceştia.

Patru nou-veniţi, Vadim Raţă, Bogdan Rusu, Radu Boboc şi Marco Dulca, au fost deja daţi afară, iar al cincilea, Rachid Bouhenna, este aproape de plecarea de la Bucureşti.

”A fost o afacere pentru noi. De ce să nu recunosc?”

Dintre fotbaliştii de pe lista neagră a lui Becali, trei, Raţă, Rusu şi Dulca, s-au reîntors deja la fostele echipe, neavând drept de joc altundeva în Superligă, în timp ce Boboc va rămâne, cel mai probabil, pe bară până în vară.

Pentru cei patru fotbalişti enumeraţi, Gigi Becali a plătit nu mai puţin de 950.000 de euro, astfel că, dacă adăugăm costurile salariilor şi rezilierilor, latifundiarul a pierdut peste un milion de euro cu aceştia.

Iar cluburile din Superligă pur şi simplu profită de ”strategia” patronului de la FCSB, dispus să arunce cu sume importante, fără a se gândi prea mult dacă merită făcute anumite investiţii.

Preşedintele lui CS Mioveni a recunsocut că ultima clasată din Superligă a considerat ”plimbarea” lui Bogdan Rusu la Bucureşti şi înapoi doar o afacere.

Lovitura dată de Mioveni cu ”ajutorul” lui Gigi Becali

Argeşenii l-au dorit insistent înapoi pe atacant şi au reuşit să îl şi readucă, încasând şi 250.000 de euro pentru cele cinci luni petrecute de golgheterul său din ultima stagiune la Bucureşti.

Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Şi campionatul trecut a fost golgheterul nostru, cu nouă goluri.

Sper ca în acest mini-retur şi în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi. Şi de ce să nu recunosc?

Rusu a fost o afacere şi pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a spus Dumitru Olteanu, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare