Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a ”condamnat-o” la înfrângere pe Universitatea Craiova împotriva lui FC Botoşani: ”De frică a făcut asta” | EXCLUSIV

Fotbalistul care a ”condamnat-o” la înfrângere pe Universitatea Craiova împotriva lui FC Botoşani: ”De frică a făcut asta” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani în primul meci din acest an, scor 0-1, în deplasare. În urma partidei, prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat faza unicului gol şi a vorbit despre decizia crucială care i-a ”condamnat” pe olteni la înfrângere.

Primul meci după venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a Universităţii Craiova s-a disputat fără Neagoe pe banca tehnică! Despărţirea de U Cluj nu este atât de facilă pe cât credea antrenorul.

În acest context, Dragoş Bon a preluat responsabilităţile de antrenor principal, dar acesta nu a putut îndruma echipa nici măcar către un egal la Botoşani.

Formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 1-0, în urma unui gol marcat cu mare noroc de Sebastian Mailat, căruia i-a sărit mingea în cale în careu.

Fotbalistul moldovenilor a beneficiat de o deviere uriaşă din partea lui Ante Roguljic, care a fost cel care a ”condamnat-o” pe Universitatea Craiova la înfrângere sâmbătă seară.

Deşi Basarab Panduru a explicat că fotbalistul nu este neapărat de învinuit pentru reacţia pe care a avut-o, produsă de frică, expertul a transmis, clar, că golul nu s-ar fi marcat în alte circumstanţe.

Roguljic a ”condamnat-o” la înfrângere pe Universitatea Craiova împotriva lui FC Botoşani

În 20 de metri, cred că nouă oameni de la Craiova sunt acolo. Da (n.r. Roguljic judecă instinctiv faza), doar că aici e şi frică, ştii, că pleacă adversarul în spatele lui.

De frică să nu lase mingea ajungă la adversar, că el vede că pleacă adversarul, bagă capul în minge. Indiferent cum bagi capul în minge, nu trebuie să trimiţi înspre centrul porţii.

E clar că poziţia nu a fost bună, pentru că s-a aplecat, s-a... dar dacă bagi mingea acolo, deja e o problemă, că vârful de atac trebuie să fie acolo, în centrul porţii.

Şi atunci... că nu e Mihai Roman, că e mai încoace, era Mailat, care bagă mingea în poartă. Nici de lăsat nu putea să o lase (n.r. Roguljic), că pleacă adversarul în spate.

Pleacă Ţigănaşu, el îl vede pe Ţigănaşu, dacă lasă mingea zice <<ajunge mingea la Ţigănaşu, trebuie să bag capul>> şi bagă capul şi duce direct mingea în centru.

Pe ei (n.r. fundaşii Craiovei) nu aş da vina, că vine mingea spre Roguljic... bine, la fotbal trebuie să fii tot timpul atent, nu contează că e mingea acolo, dincolo, trebuie să fii atent.

El nu avea cum să îşi dea seama dacă e mingea prea tare, îi era frică în momentul ăla, când a văzut, nu ştia unde e Ţigănaşu exact.

Poate Ţigănaşu reuşea o preluare, nu ştiu, deşi mingea a părut tare, şi atunci, de frică, bagă capul, pentru că poziţia e urâtă rău, doar de frică bagi capul acolo”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ante roguljic 

viewscnt
Articole similare