Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E singurul care bagă milioane cu cap”. Unicul patron din Superligă care l-a impresionat pe Panduru prin investiţiile făcute. Echipa sa, candidată la titlu? | EXCLUSIV

”E singurul care bagă milioane cu cap”. Unicul patron din Superligă care l-a impresionat pe Panduru prin investiţiile făcute. Echipa sa, candidată la titlu? | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat lupta pentru primele locuri din Superligă. Fostul ”tricolor” a vorbit despre şansele Rapidului la titlu şi l-a numit pe Dan Şucu singurul patron din România care investeşte ”cu cap” milioane la echipa sa.

Conform clasamentului actual din Superligă, nu mai puţin de cinci echipe, Farul Constanţa, CFR Cluj, Rapid, FCSB şi Universitatea Craiova, ar avea şanse la titlu în acest sezon.

Doar şapte puncte, care ar deveni patru în play-off, despart prima poziţie de a cincea, astfel că există destul loc pentru surprize în a doua parte a stagiunii.

”E singurul care bagă milioane cu cap”

Întrebat despre şansele Rapidului la titlu, Panduru a dat de înţeles că nu îi vede pe giuleşteni cu mari speranţe în actuala stagiune, dar nici nu consideră că aceştia mai au mult de recuperat.

În opinia expertului Orange Sport, datorită investiţiilor ”cu cap” făcute de Dan Şucu, Rapid ar putea avea şanse la campionat în următoarele două sezoane.

Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR... Rapid cred că mai mult pe termen scurt, de unul-doi ani, se vor întâmpla lucruri, pentru că trebuie să bagi bani, să aduci jucători.

Probabil că în doi ani de zile vei arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte... dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal.

Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Are Rapid şanse la titlu încă din acest sezon?

Deşi se află la Rapid de mai puţin de un an, Dan Şucu a investit deja mai mult de 10 milioane de euro în club, în primul rând modernizând bazele de antrenament ale giuleştenilor.

Pe lângă lucrările făcute la bazele de pregătire ale echipei, Rapid a mai investit sume importante în jucători în actuala stagiune, 1,35 milioane de euro fiind plătite doar în sume de transfer.

La momentul actual, Rapid se află pe locul al treilea în campionat, la trei puncte în faţa FCSB-ului şi Universităţii Craiova şi la patru, respectiv cinci lungimi de CFR şi Farul, dar are un meci în plus jucat.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare