Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii din culise. A fost sau nu dorit Adi Mutu de Salernitana? Dezvăluire în premieră: ”Am sursele mele, doi antrenori erau pe lista lor” | EXCLUSIV

Informaţii din culise. A fost sau nu dorit Adi Mutu de Salernitana? Dezvăluire în premieră: ”Am sursele mele, doi antrenori erau pe lista lor” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

După ce s-a zvonit că Adi Mutu (44 de ani) a fost dorit de Salernitana, care de abia se despărţise de Davide Nicola (49 de ani), în urma umilinţei 2-8 cu Atalanta, Florin Răducioiu s-a interesat la sursele sale din Italia şi a aflat dacă speculaţiile aveau vreun strop de adevăr în spate.

Unii fani ai Rapidului au ”tremurat” la începutul acestei săptămâni, după ce a apărut o informaţie în spaţiul public conform căreia Adi Mutu era pe lista celor de la Salernitana.

Formaţia din Serie A tocmai se despărţise de antrenorul său, în urma unei umilinţe cu scorul de 2-8 împotriva Atalantei, şi ar fi întocmit de urgenţă o listă cu posibili înlocuitori, pe care s-ar fi aflat şi ”Briliantul”.

A fost sau nu Adi Mutu pe lista Salernitanei”

Însă, până la urmă, pe banca tehnică a fostei formaţii din Salerno a revenit chiar Davide Nicola, la cererea jucătorilor, la doar câteva zile după ce fusese demis.

Totuşi, ar fi fost o veritabilă ”bombă” ca Adi Mutu să ajungă deja în Serie A, aflat de abia la începutul carierei de antrenor, însă nu a existat de fapt vreo şansă reală în această privinţă.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Răducioiu a dezvăluit că s-a interesat la sursele sale din Italia şi a aflat că doar doi antrenori se aflau pe lista Salernitanei, iar niciunul nu era Mutu.

”Am sursele mele, niciodată nu s-a pus problema”

Doi dintre antrenorii cu care au lucrat Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma, Roberto D'Aversa şi Beppe Iachini, erau în vizorul formaţiei din Salerno, dar, până la urmă, nici aceştia nu au prins postul.

Nu a fost nimic, nu a fost niciodată interes din partea Salernitanei. Au fost doi antrenori pe lista Salernitanei după acest dezastru, era vorba de D'Aversa şi Iachini.

Mutu niciodată nu a fost pe... am sursele mele, chiar şi de la câţiva manageri. Niciodată nu s-a pus problema ca Mutu să fie pe lista echipei Salernitana.

Tot respectul pentru Mutu, are timp, într-adevăr, e foarte tânăr, trebuie să demonstreze că e un antrenor bun la Rapid, face bine momentan, e în grafic, dar nu s-a pus problema să fie pe lista Salernitanei”, a dezvăluit Florin Răducioiu, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare