Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mai ceva decât în România! Antrenorul ales de Salernitana, la 48 de ore de când l-a pus pe listă pe Adi Mutu

ULTIMA ORĂ | Mai ceva decât în România! Antrenorul ales de Salernitana, la 48 de ore de când l-a pus pe listă pe Adi Mutu

Serie A

Comentarii

Salernitana pare să se fi decis asupra noului antrenor al echipei. De fapt, cel care va conduce echipa va fi tot Davide Nicola, demis în urmă cu două zile. Pe lista italienilor a fost şi Adrian Mutu.

Davide Nicola, noul şi vechiul antrenor de la Salernitana. Adi Mutu a fost dorit de clubul din Serie A

Fără victorie de două luni şi jumătate în Serie A, Salernitana şi-a demis antrenorul, imediat după umilinţa suferită cu Atalanta, scor 2-8, în etapa recent încheiată. 

La câteva ore distanţă, ediţia italiană a publicaţiei Goal a anunţat că Adrian Mutu este favorit să ajungă antrenor în Serie A, la Salernitana. 

Sursa citată anunţa că şefii clubului i-au mai pus pe listă pe Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco şi Leonardo Semplici, toţi liberi de contract, dar Mutu era favorit să devină noul principal. 

La două zile distanţă de la informaţiile apărute în Italia, a avut loc o răsturnare de situaţie. 

La Gazzetta dello Sport anunţă, în regim de breaking news, că "la 48 de ore de la demitere, banca tehnică a lui Salernitana revine la Davide Nicola".

"Danilo Iervolino a revocat demiterea. După ce a vorbit cu anumiţi antrenori, preşedintele a decis să-l sune pe Nicola. De fapt, fotbaliştii echipei au fost cei care l-au cerut înapoi", susţine sursa citată.  

De altfel, şi Tuttomercatoweb.com anunţă că italianul revine pe banca echipei şi va reintra în programul echipei începând de miercuri. Preşedintele de la Salernitana a lucrat pe perioada nopţii pentru a-l convinge pe Nicola să revină, iar "discuţiile sunt în derulare". 

Contractul lui Adrian Mutu la Rapid expiră în 2025, iar în această iarnă ar fi avut şansa să revină în Italia ca antrenor. "Briliantul" a marcat 103 goluri şi a pasat de 45 de ori în 271 de meciuri în Serie A.

Prima reacţie din Giuleşti după anunţul italienilor că Salernitana îl vrea pe Mutu

După eşecul usturător cu Atalanta, scor 2-8, Davide Nicola a fost demis

Antrenorul echipei Salernitana, Davide Nicola, a fost demis, luni, a doua zi după eşecul cu Atalanta, scor 2-8, din campionatul Italiei.

Tehnicianul de 49 de ani a reuşit ca în sezonul trecut să promoveze echipa în primul eşalon.

Însă, în acest sezon, Salernitana nu a mai câştigat din 30 octombrie şi este pe locul 16 în clasament.

Afla mai multe despre: adrian mutuadi mutu salernitanaadi mutu serie asalernitanaadi mutu antrenor salernitana 

viewscnt
Articole similare