Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John McEnroe intervine în cazul Simonei Halep: "Dacă va fi găsită vinovată, este ceva ce îi va pune capăt carierei"

John McEnroe intervine în cazul Simonei Halep: "Dacă va fi găsită vinovată, este ceva ce îi va pune capăt carierei"

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen american John McEnroe a declarat că speră că Simona Halep, depistată pozitiv anul trecut cu o substanţă pozitivă, nu este vinovată, în caz contrar fiind vorba de o situaţie care îi va pune capăt carierei.

John McEnroe despre Halep: "Cred că întreaga lume a tenisului speră că este nevinovată"

"Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaş deasupra ei în acest moment. Aşadar, cu toţii vrem să ştim, eu cu siguranţă sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, aşa că, dacă acest proces se va desfăşura cu rapiditate, va fi un lucru bun...dacă vom reuşi să ajungem până la capăt şi să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat. 

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată. Aşadar, aştept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă eşti jucător, mai ales dacă eşti nevinovat", a explicat McEnroe, potrivit Eurosport.ro.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare